PRIVILEG CATERING

Catering Team Building

Cine a zis ca pentru Team building trebuie neaparat sa plecati departe? La doar 20 minute de oras, în uriasa si extrem de variata gradina de la Cortina Garden, am organizat team building-uri si seminarii de la 20 la 70 de persoane, atât în anotimpul rece cât si în voluptatea verii. Natura are calitatea de a te rupe complet de rutina orasului si a biroului în timp ce personalul dedicat, delicat si relaxat de la Cortina, va vor face sa uitati de griji. Pentru masa si pauze sunt mai multe variante de meniuri lejere, healthy and tasty si cu dulciuri delicioase de casa!

Privileg este o firma de catering cu 23 de ani experienta în domeniu. Am pastrat mereu standardul de calitate ridicat si muncim cu foarte multa dedicare pentru clientii nostri carora le oferim toate roadele experientei noastre astfel încât evenimentele lor sa fie un succes.

Oferim … mâncare si mult mai mult decât atât.

Mâncarea apropie oamenii. Gesturi simple precum a împarti mâncarea, a gusta sau a vorbi cu gura plina ne ajuta sa ne destindem, sa socializam si sa ne împrietenim. Ne ocupam cu mâncare de mult timp si am vazut multi oameni fericiti exclamând cât de buna este mâncarea. Atât pe partea de corporate – care ne-a consacrat – cât si pe partea de evenimente private, mâncarea este sufletul, centrul si motivul activitatii noastre. În plus de mâncare, avem si tot personalul si toata logistica profesionala necesara pentru a permite transportul, prezentarea si servirea mesei în cele mai bune conditii pentru evenimente de pâna la 2000 de persoane. O echipa de 70 de persoane, printre care si colegi care ne sunt alaturi de 20 de ani îsi pun toata pasiunea si experienta în slujba evenimentului dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...