PriMed - Clinica Medicala Bucuresti

Dermatocosmetica

O NOUA EXPERIENTA IN REJUVENAREA PIELII

Mezoterapia stimuleaza pielea din interior fara sa schimbe forma fetei si din expresiile naturale, redand pielii tineretea, supletea, fermitatea si stralucirea de care are nevoie! NCTF 135 HA este un booster de hidratare ce contine acid hialuronic si ingredienti de revitalizare ce asigura pielii nutrientii necesari pt imbunatatirea calitatii si aspectului pielii: uscate, lipsite de vitalitate, cu iregularitati de culoare, cu pori dilatati si riduri. Mezoterapia este o metoda noua de tratament cu extracte de plante si cocktail-uri de vitamine, care se injecteaza la nivelul pelii si confera pielii rejuvenare si stralucire profunda. Prin folosirea acestei metode terapeutice se stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, precum si sistemul imunitar.

 

Procedura in sine consta intr-un  amestec de substante active care amelioreaza aspectul tenului, hidrateaza, revitalizeaza, energizeaza, catifeleaza, regenereaza si reintinereste tenul.

Se recomanda pentru:
– imbatranirea pielii
– riduri
– deshidratarea tenului
– acnee si cicatrici post acnee juvenila
– tonifiere faciala
– revitalizare celulara
– cearcane

Se recomanda 5-6 sedinte, 2 sedinte in prima saptamana, apoi cate o sedinta pe saptamana. Se repeta o sedinta de intretinere la o luna, apoi la 2-3 luni.

 

Nu se recomanda:

– sarcina si alaptare

– cei care sunt in tratament cu anticoagulante

– pacienti cu istoric de accidente vasculare, tulburari de sangerare sau coagulabilitate
– bolnavi cu diabet zaharat insulinodependent.

 

TERAPIA VAMPIR

Plasmolifting sau terapia vampir inseamna restabilirea naturala a sanatatii, tineretii si frumuseti tesuturilor, o metoda a medicinei regenerative. Metoda terapiei vampir se bazeaza pe o tehnologie patentata de colectare si de centrifugare a sangelui pacientului cu ajutorul unor eprubete vidate. In timpul proceduriii de centrifugare, plasma autologa se separa din sange si este apoi injectata in zonele de tratament. Plasma bogata in trombocite este un  stimulent biologic de regenerare foarte eficient, care contine o concentratie mare de facori de crestere(hormoni, proteine si vitamine), in proportia lor naturala.

 

Esenta metodei consta in injectarea in organismul uman a plasmei cu un continut inalt de trombocite, ceea ce permite declansarea procesului de regenerare celulara.

Procedura nu trebuie sa dureze mai mult de 30 minute si este compusa din urmatoarele etape:

Pregatirea pacientului
Colectarea angelui
Centrifugare
Injectare in tesuturi(zona tratata)
In dermatocosmetica, metoda plasmolifting sau terapia vampir serveste ca baza a procedurilor injectabile de biorevitalizre, care declanseaza procesul de reintinerire naturala a pielii pacientului. Factorii de crestere din trombocite stimuleaza fibroblastii sa produca colagen si acid hilaluronic. In urma tratamentului, pielea capata o structura mai buna, un tonus si o elasticitate imbunatatite, o suprafata mai neteda, semnele imbatranirii fiind reduse.

Se recomanda:

     Modificari ale pielii determinate de inaintarea in varsta
     Piele imbatranita din cauza expunerii la radiatiile solare
     Pigmentare excesiva(hiperpigmentare)
     Acnee
     Cicatrici
     Piele sensibila
     Ten tern
     Boli de piele(dermatita atopica,seboreica, psoriaziz si eczeme)
     Celulita
     Alopecie, caderea parului
 

TRATAMENTUL PENTRU TRANSPIRATIE EXCESIVA- HIPERHIDROZA AXILARA

Transpiratia excesiva afecteaza 5% din populatie!

Hiperhidroza este termenul medical care descrie transpiratia excesiva poate fi asociata unor boli sau tratamente, precum infectiile, bolile endocrine, metabolice, psihiatrice sau de alta natura.

Diagnosticul este stabilit în urma consultatiei la medicul specialist astfel încât medicul

identifica zona care trebuie tratata. Fiind o metoda de tratament nedureroasa, se injecteaza toxina botulinica, care blocheaza controlul neuronal la nivelul glandelor sudolipare.

Toxina botulinica este o proteina naturala care blocheaza pentru o perioada(4-6 luni), secretia unor substante chimice la nivelul sistemului nervos responsabil de activarea glandelor sudolipare.

Tratamentul este foarte sigur si eficient pentru perioada de timp mai sus mentionata!

 
 

Galerie foto
  • ...