Premier Catering & Events - Bucuresti
Lunch bufet suedez
Lunch-ul este genul de eveniment ales de companii pentru a marca lansarea unui nou produs sau serviciu. Este petrecerea ideala pentru lansarea si atragerea de noi clienti , dar in acelasi timp este alegerea perfecta pentru o comunicare deschisa, constructiva de primire si oferire de feedback , intr-o ambianta placuta.
Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/pers
Bruschete cu crema de branza cu marar - 1 buc/pers
Bruschete cu prosciutto,crema de unt si rucolla - 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers
Bruschete cu humus si pomodori secchi - 1 buc/pers
Cosulete cu salata de alge,somon si susan - 1 buc/pers
Canape-uri cu salam crud-uscat si castravete - 1 buc/pers
Miniquiche Lorraine - 1 buc/pers
Cosulete cu legume infuzate si blue cheese - 1 buc/pers
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi - 1 buc/pers
Frigarui de branza cu rosii cherry si menta - 1 buc/pers
Canape-uri cu ou de prepelita si germeni - 1 buc/pers
Cosulete cu salata de ton si porumb - 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers
Miniquiche cu broccoli si somon - 1 buc/pers
Cosulete cu salata de telina si nuca - 1 buc/pers
Cosulete cu cocktail de cruditati - 1 buc/pers
Frigarui de branzeturi frantuzesti cu fructe confiate - 1 buc/pers
Canape-uri cu crema de unt si prosciutto - 1 buc/pers
Lingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon - 1 buc/pers
Tartar de somon cu perle de lamaie - 1 buc/pers
Bufet cald
Minisnitel piept de pui pane - 100 gr/pers
Pui Shanghai - 70 gr/pers
Frigarui de somon in teryiaki si crusta de susan negru SAU Rulouri din pastrav servite cu sos limone - 70 gr/pers
Miniceafa de porc la gratar - 100 gr/pers
Chiftelute (optional cu susan) - 70 gr/pers
Piept de pui caprese - 70 gr/pers
Ciupercute impesmetate - 40 gr/pers
Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola - 60 gr/pers
Rulou de porc invelit in bacon cu mustar Dijon SAU Frigarui cu ficatei de pui si prune uscate - 60 gr/pers
Cartofi prajiti SAU Orez sarbesc - 200 gr/pers
Dovlecei pane - 40 gr/pers
Legume la plita cu reductie de otet balsamic si parmezan SAU
Noodles cu legume - 125 gr/pers
Salata de varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/pers
Cartofi taranesti SAU Cartofi la cuptor cu ierburi aromate - 200 gr/pers
Cartofi wedges SAU Morcovi caramelizati cu sos de rodie- 125 gr/pers
Paine feliata - 50 gr/pers
Salata varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/pers
Salata coleslaw - 75 gr/persPaine feliata - 50 gr/pers
Mix de salate verzi cu seminte - 75 gr/pers
Paine feliata - 50 gr/pers
Bufet desert - 100 gr/pers
Desert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuiti
Desert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuitiMousse de ciocolata cu lapte si crunch de alune SAU Mousse de iaurt si citrice cu piure de mango - servite la cupa
Apa minerala/plata - 150 ml/pers
Apa minerala/plata - 150 ml/pers
Apa minerala/plata - 150 ml/pers
Sucuri acidulate - 150 ml/pers
Sucuri acidulate - 150 ml/per
Sucuri acidulate - 150 ml/persPret: 9,90 euro/ persoana fara TVA.
Pret: 9,90 euro/persoana fara TVA.Pret: 12,25 euro/persoana fara TVA.
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare.
Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.
Servicii logistice incluse-valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:
Vesela necesara de unica folosinta premium.Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara.
Fete de masa
Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment