Pint.ro Broker de Asigurare

Asistenta rutiera

Tractari auto, masina la schimb - un vis devenit realitate la 90 lei/an

Majoritatea soferilor romani sunt obisnuiti sa mestereasca. Nimic mai grozav! Aceasta initiativa ne-a determinat ca popor sa fim descurcareti indiferent de situatie. Dar, din pacate la masinile din zilele noastre nu prea mai putem mesteri ca in alte vremuri. Cand pica, pica si se poate intampla chiar daca masina e relativ noua sau fara prea multi kilometri la bord. Atunci este mai bine sa apelam la specialisti. Cu asigurare de asistenta rutieraasigurare tractare auto si masina la schimb pentru doar 90 lei pe an aveti asigurate toate aceste servicii!

Daca masina nu mai porneste, se strica pe drum, puneti din greseala un alt combustibil, trebuie schimbata bateria, aveti un accident din vina dumneavoastra sau nu neaparat din vina dumneavoastra, un serviciu de tractari auto va poate scapa din orice situatie neplacuta! Mai mult, indiferent de problema intampinata, aveti asigurat serviciul de tractari auto pe polita RCA a vinovatului (bine de stiut).

Sunati la un numarul firmei de asigurari si vin rapid oameni specializati sa o repare. Daca nu se poate repara pe loc, va fi nevoie de tractare la service. Cat este in service, primiti o masina la schimb sa va puteti desfasura activitatile zilnice fara perturbari. Serviciul de tractari auto este disponibil si pentru 6 luni, insa doar pentru autoturisme detinute de persoane fizice.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314166682
Str. Delea Veche, nr 16-18, parter, ap. 2, sector 2, Bucuresti
Distribuie