Pint.ro Broker de Asigurare

Polita RCA

Nu aveti o polita RCA auto valabila sau aceasta expira curand?Stim cat este de dificil sa te interesezi la diferite societati de asigurari ce pret are asigurarea obligatorie auto in functie de datele personale si ale autoturismului. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie un calculator RCA cu ajutorul caruia veti afla simplu si rapid cat costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania. Astfel veti putea compara ofertele pentru a alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, puteti obtine un RCA online, imediat, la cel mai bun pret.Pe langa obligativitatea impusa de lege, politele RCA sunt de folos in caz de accident pentru a acoperi prejudicii, pagube materiale si corporale. Cand esti asigurat, te bucuri de mai mult confort, mai ales cand frecventa accidentelor produse este in tendinta crescatoare.

Ce este polita RCA si care este rolul ei?

RCA-ul reprezinta o asigurare auto obligatorie pentru fiecare proprietar de vehicule, menita sa despagubeasca persoanele prejudiciate implicate in urma accidentelor produse de autoturismul pentru care s-a emis polita. Poate fi incheiat atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice si acopera pagube materiale, vatamari corporale sau deces.

Lipsa politei RCA poate duce la sanctiuni precum: retragerea placutelor de inmatriculare, retinerea certificatului de inmatriculare al autovehiculului sau/si amenzi cu sume cuprinse intre 1000 si 2000 lei. In momentul de fata, majoritatea asiguratorilor sunt buni platnici ai daunelor, asadar cei mai multi soferi cauta un RCA ieftin. O veste buna pentru soferi este ca asigurarea RCA poate fi detinuta si in suport electronic, adica nu mai este neaparat necesara detinerea in format printat a politei de asigurare. Asigurarea RCA este valabila si daca este prezentata direct de pe telefonul mobil.

Puteti opta pentru politele cu decontare directa sau pentru politele fara decontare directa. Daca alegeti decontarea directa, persoana prejudiciata isi poate deschide si administra dosarul de dauna prin propriul asigurator RCA pentru prejudiciile produse vehiculelor.

Pentru calatorii inafara Romaniei, este necesar documentul Carte Verde care reprezinta un certificat international ce tine cont de legislatia fiecarui stat in parte. Documentul de asigurare Carte Verde poate fi valabil numai pe teritoriul statelor incluse in Sistemul Carte Verde. Soferul trebuie sa verifice tara pe care doreste sa o tranziteze sau in care doreste sa ajunga daca este inclusa in acest sistem inainte de orice calatorie internationala.

Suntem aici inca din 2006 si de atunci ajutam soferii sa afle usor tariful asigurarii pentru vehicule si sa obtina cea mai avantajoasa oferta de la orice companie de asigurari. Iti garantam ca online, este mult mai simplu sa inchei o asigurare RCA ieftina, fara a mai fi necesara deplasarea ori a te incadra in anumite programe stabilite riguros. In doar cateva minute, primesti politele direct pe mail!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314166682
Str. Delea Veche, nr 16-18, parter, ap. 2, sector 2, Bucuresti
Distribuie