Parchetieftin.ro - Comercializare si montaj parchet, Bucuresti

Montaj Parchet

Parchet Ieftin.ro ofera clientilor sai nu doar o gama larga de modele de parchet laminat de cea mai buna calitate si la un pret imbatabil, ci si:

1. CONSILIERE in alegerea celei mai bune variante de parchet laminat. Personalul din magazin va sta la dispozitie cu informatii si sfaturi practice despre modelul, culoarea, textura, tara de provenienta, modul de intretinere al parchetului laminat pe care doriti sa il achizitionati sau va poate face recomandari in functie de spatiul in care urmeaza sa fie montat parchetul. De asemenea, va oferim si asistenta online. Accesand site-ul ParchetIeftin.ro, ne poti gasi online pe Messenger  si ne poti cere oferte sau intreba orice in legatura cu parchetul laminat pe care il comercializam.

2. TRANSPORT gratuit pentru parchetul laminat achizitionat din magazinul nostru. Puteti fi siguri ca apeland la serviciile noastre nu va trebui sa va faceti griji in privinta transportului materialelor achizitionate. Suntem prompti in livrarea materialelor, astfel incat sa nu producem niciun fel intarziere in terminarea lucrarilor incepute de dumneavoastra.

3. MONTAJ gratuit pentru parchetul cumparat din showroom-ul nostru. Suntem o echipa de profesionisti si va putem asigura montarea gratuita, rapida si fara probleme a parchetului laminat. Nu va trebui sa apelati la un alt specialist pentru montaj si cheltui alti bani.

 4. Montaj contra cost pentru parchetul achizitionat de la alte magazine. Pretul va stabilit in functie de marimea lucrarii si urgenta acesteia.

Galerie foto
  • ...