Parchetieftin.ro - Comercializare si montaj parchet, Bucuresti

Magazinul Parchet Ieftin.ro

Firma noastra comercializeaza parchet  laminat de cea mai buna calitate de origine germana, poloneza si nu numai. Parchetul are dincolo de rolul sau strict functional, si un rol de decor intr-o incapere, de aceea venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o combinatie perfecta de parchet laminat cu design atragator, rezistenta la uzura si la un pret imbatabil. Alegand produsele noastre de calitate superioara, pardoseala dumneavoastra va continua sa arate ca noua zi dupa zi, luna dupa luna, an dupa an.

Parchet Ieftin.ro va pune la dispozitie o gama larga de modele de parchet laminat, in diferite texturi si esente precum: nuc, stejar, castan, pin, cires, wengue, precum si accesoriile potrivite pentru montare si intretinere: plinta, folie, adeziv s.a, pentru a transforma spatiul in care locuiti sau in care lucrati intr-unul confortabil si elegant.

Produsele noastre tin intotdeauna cont si de cerintele clientilor. Astfel, ne straduim continuu sa va punem la dispozitie parchet laminat cu decoruri noi, creative, texturi si formate care sa corespunsda noile tendinte sau care sa intensifice sentimentul de pardoseala de lemn masiv sau de placi ceramice autentice. Toate acestea le facem cu scopul de a va ajuta sa creati pardoseli cat mai personalizate si care sa se distinga.

Galerie foto
  • ...