Papion, Restaurant - Bucuresti

Sala de Conferinta si Evenimente Busines

Restaurantul Papion din București beneficiază de un salon pentru organizare evenimente corporate. Salonul Ballroom corespunde tuturor cerinţelor pentru organizarea de: conferințe, cursuri de formare profesională şi leadership, sesiuni de training, seminarii de vânzări şi training, workshop-uri, prezentări de maşini, prezentări de modă, recepții, expoziții, conferințe de presă, cursuri de formatori şi multe altele.

Cu o capacitate maximă de 120 de persoane, sala de conferinţe Papion este o îmbinare perfectă între eleganță, stil, rafinament și modernitate, toate acestea fiind completate cu o acustică perfectă pentru o întâlnire de afaceri restrânsă, conferinţe complexe, cocktailuri exclusiviste sau pentru alte evenimente corporate în Bucureşti.

Centrul nostru de conferințe din București dispune de conexiune Internet WiFi, climatizare, sistem de sonorizare Electrovoice, microfoane, videoproiector, ecran de proiecție, toate puse la dispoziția dvs pentru evenimente corporate, fie că doriți o sală pentru training-uri sau o sală de conferință.

Restaurantul Papion se ocupă de organizări evenimente corporate cu cel mai mare profesionalism, astfel încât evenimentul dvs să se ridice la cel mai mare nivel de așteptări. Suntem printre puținele firme de organizări evenimente în București, care vă pune la dispoziție servicii complete de catering și coffee break, dar și servicii de consultanță în materie culinară, bucătarul nostru chef putând să vă ofere consultanță gratuită pentru alegerea preparatelor ideale pentru evenimentul business organizat.

Politica tarifară aplicată de Restaurant Papion este de a cota cel mai bun preţ în funcție de tipul solicitării dvs și de perioada în care se va desfășura evenimentul corporate, mai mult decât atât, tarifele pentru închirierea sălii de conferinţe Papion din București sunt transparente și negociabile în funcție de durata evenimentului.

Galerie foto
  • ...