Pacego - Instalatii gaze naturale, instalatii termice, Bucuresti

Instalatii de gaz

I. Proiectarea instalatiilor de gaze naturale

Conform legislatiei din Romania, pentru a putea efectua proiectarea lucrarilor ce au ca obiect realizarea sau modificarea instalatiilor de gaze naturale, agentul economic este obligat sa detina Autorizatie eliberata de A.N.R.E. .Acordul de acces din partea Distrigaz Sud Retele S.R.L. se obtine în urma depunerii de catre agentul economic autorizat (PACEGO S.R.L.) a dosarului ce contine actele beneficiarului prin care se face dovada proprietatii spatiului unde se doreste realizarea sau modificarea instalatiei de utilizare.În faza de proiectare, firma autorizata, de comun acord cu clientul schiteaza traseul pe care urmeaza sa fie executata instalatia de gaze. Traseul trebuie sa respecte Normele tehnice pentru proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale NTPEE – 2008. La stabilirea traseelor instalatiilor de utilizare se va acorda prioritate respectarii conditiilor de siguranta. Instalatiile de utilizare din cladiri se vor alimenta cu gaze naturale din reteaua de distributie, conform solutiei furnizate de catre Distrigaz Sud Retele S.R.L. prin acordul de acces.

Actele necesare pentru obtinerea accesului in vederea demararii proiectului sunt:

Pentru persoanele fizice (formular on-line):

- Actul de proprietate (COPIE)- Cartile de identitate ale proprietarilor (COPIE)- Acordul Asociatiei de Proprietari (daca este cazul)- Acordul investitorilor pentru coloana de gaz pe partile comune (daca exista o coloana de gaz comuna)- Contract de mandat (formular on-line) pentru împuternicirea PACEGO S.R.L. sa obtina acordul de acces în numele clientului (se precizeaza numarul de focuri pentru care se obtine accesul)

Pentru persoanele juridice (formular on-line):

- Actul de proprietate (COPIE)- Cartile de identitate ale proprietarilor (COPIE)- Acordul Asociatiei de Proprietari (daca este cazul)- Acordul investitorilor pentru coloana de gaz pe partile comune (daca exista o coloana de gaz comuna)- Certificatul unic de înregistrare – CUI (COPIE)- Contract de mandat (formular on-line) pentru împuternicirea PACEGO S.R.L. sa obtina acordul de acces în numele clientului (se precizeaza numarul de focuri pentru care se obtine accesul)

Distrigaz Sud Retele S.R.L. elibereaza acordul de acces în minim o saptamana de la data depunerii actelor.

click aici pentru a descarcat cererea de acces la sistemul de distributie pentru persoane fiziceclick aici pentru a descarca cererea de acces la sistemul de distributie pentru Persoane Juridiceclick aici pentru a descarca cererea de acces la sistemul de distributie pentru asociatiiclick aici pentru a descarca contractul de mandat

II. Executia instalatiilor de gaze naturale

Pentru executia instalatiilor de gaze naturale, PACEGO S.R.L. ultilizeaza cele mai bune materiale si realizeaza lucrarile la cele mai mici preturi de pe piata. Acest lucru este posibil datorita parteneriatelor încheiate cu principalii furnizori de materiale de pe piata instalatii. Timpul de executie si calitatea lucrarii sunt influentate în mod pozitiv de acest fapt.Personalul calificat lucreaza în permanenta într-un mediu sigur pentru a obtine rezultate rapide si de durata si pentru a crea sau pastra o relatie de încredere cu clientii.

III. Montarea detectoarelor (senzorilor de gaz) cu electrovalve

Conform Normelor Tehnice privind proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, aprobate prin Ordinul Ministerului Economiei si Comertului nr.58/2004, cu modificarile ulterioare, începand cu anul 2008 este obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale în încaperile în care sunt aparate de utilizare a gazelor naturale, iar suprafetele vitrate necesare sunt partial sau în totalitate constituite din geamuri cu grosimea mai mare de 4 mm sau din geamuri termopan.Detectoarele de gaze naturale au rolul de a preveni eventualele accidente cauzate de scaparile de gaze naturale, cum ar fi intoxicari, incendii sau explozii.PACEGO S.R.L. va recomanda si va pune la dispozitie montarea echipamentelor MADAS cu senzor SEITRON si ELECTROGAS cu senzor PRIMATECH. Aceste echipamente satisfac toate cerintele în ceea ce priveste raportul calitate-pret, precum si benefciul unei garantii de 2 ani de zile.

IV. Contoare pasante si contoare fiscale

Contoarele pasante reprezinta o modalitate utila si benefica pentru clientii care doresc separarea consumului de gaz pe anumite compartimente din cladiri, vile, spatii comerciale, depozite, hale industriale, etc.

Galerie foto
  • ...