Pacego - Instalatii gaze naturale, instalatii termice, Bucuresti

Executia instalatiilor de gaze naturale

Pentru executia instalatiilor de gaze naturale, PACEGO S.R.L. ultilizeaza cele mai bune materiale si realizeaza lucrarile la cele mai mici preturi de pe piata. Acest lucru este posibil datorita parteneriatelor încheiate cu principalii furnizori de materiale de pe piata instalatii. Timpul de executie si calitatea lucrarii sunt influentate în mod pozitiv de acest fapt. Personalul calificat lucreaza în permanenta într-un mediu sigur pentru a obtine rezultate rapide si de durata si pentru a crea sau pastra o relatie de încredere cu clientii.

III. Montarea detectoarelor (senzorilor de gaz) cu electrovalve

Conform Normelor Tehnice privind proiectarea, executarea si exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, aprobate prin Ordinul Ministerului Economiei si Comertului nr.58/2004, cu modificarile ulterioare, începand cu anul 2008 este obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale în încaperile în care sunt aparate de utilizare a gazelor naturale, iar suprafetele vitrate necesare sunt partial sau în totalitate constituite din geamuri cu grosimea mai mare de 4 mm sau din geamuri termopan. Detectoarele de gaze naturale au rolul de a preveni eventualele accidente cauzate de scaparile de gaze naturale, cum ar fi intoxicari, incendii sau explozii. PACEGO S.R.L. va recomanda si va pune la dispozitie montarea echipamentelor MADAS cu senzor SEITRON si ELECTROGAS cu senzor PRIMATECH. Aceste echipamente satisfac toate cerintele în ceea ce priveste raportul calitate-pret, precum si benefciul unei garantii de 2 ani de zile.

IV. Contoare pasante si contoare fiscale Contoarele pasante reprezinta o modalitate utila si benefica pentru clientii care doresc separarea consumului de gaz pe anumite compartimente din cladiri, vile, spatii comerciale, depozite, hale industriale, etc.

Galerie foto
  • ...