Omnia Lingua - Birou Traduceri Bucuresti

BIROU DE TRADUCERI OMNIA LINGUA

e ce să alegeţi acest birou de traduceri?

Deoarece încă din anul 2009 OMNIA LINGUA “Birou de Traduceri în Bucureşti” şi-a propus să aducă o schimbare pozitivă în domeniul traducerilor autorizate şi să acorde mai multă atenţie cerinţelor clienţilor săi. În cazul în care aveţi nevoie de achiziţionarea unor servicii complete de traduceri autorizate, vă recomandăm să acordaţi mare atenţie în luarea acestei deciziei.

O traducere autorizată/legalizată în care s-au strecurat greşeli de ordinul datelor cu caracter personal: nume, prenume, CNP, pe care nu o puteţi prezenta înaintea autorităţilor competente, sau o traducere autorizată în care mesajul dvs. nu este înţeles nu v-ar fi de niciun folos. OMNIA LINGUA garantează calitatea serviciilor, textele fiind traduse şi ulterior revizuite de un al doilea traducător autorizat.

De ce să nu aveţi parte de o traducere curată? Garanţia calităţii oferite de OMNIA LINGUA se va reflecta nu numai în profesionalismul traducătorilor şi a managerului de proiect, ci şi în respectarea termenelor, stabilite de comun acord cu clientul. Biroul nostru răspunde tuturor solicitărilor, astfel ne puteţi trimite un e-mail cu cererea dvs. de ofertă, iar răspunsul va veni cu maximă promptitudine.

Traducători autorizaţi cu experienţă

De asemenea, în cazul textelor de specialitate, acestea necesită atât experienţa traducătorilor cât şi cunoştinţe în domeniu. Fiecărui traducător autorizat îi revine un anumit domeniu de traducere, selecţia făcându-se pe baza experienţei acumulate, cât şi pe baza referinţelor clienţilor. Un singur traducător nu are capacitatea unui volum mare de lucru şi nu poate prelua sarcinile unui manager de proiect sau al unui revizor, de aceea, pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru a livra o traducere conformă este nevoie de o întreagă echipă.

OMNIA LINGUA “Birou de Traduceri în Bucureşti” vă oferă servicii complete de traduceri autorizate, toţi traducătorii noştri fiind autorizaţi de Ministerul de Justiţie şi având minim 7 ani de experienţă în fiecare domeniu de specialitate: tehnic, juridic, economic, financiar, medical, literar, tehnologia informaţiei (IT), etc.

Legalizarea traducerilor se efectuează de către notarii publici cu care colaborăm, în intervalul orar 10:00 - 16:00. Serviciile de traduceri legalizate sunt disponibile doar pe bază de programare şi cu prezentarea documentului în original.

Servicii birou de traduceri în Bucureşti

Nu trebuie decât să ne trimiteţi un e-mail cu documentul care necesită traducere autorizată, aşteptaţi cotaţia din partea noastră (care va veni cu maximă promptitudine), reveniţi cu o confirmare şi primiţi traducerea la adresa dvs. de livrare. Modalitatea de plata este fie de tipul transfer bancar prin Internet Banking sau Ordin de Plata, fie numerar la livrare.

Traducerile efectuate de echipa OMNIA LINGUA se prezintă ca o carte de vizită, comunicând corect mesajul în limba ţintă şi oferind un aspect identic cu cel al lucrării originale. Includem aici şi serviciile DTP, editare şi inserare grafice şi imagini, respectând standardele de calitate.

Galerie foto
  • ...