Clinica Oftalmologica Oftapro -Bucuresti

stiinta care se ocupa cu lentilele de contact

Departamentul de contactologie (stiinta care se ocupa cu lentilele de contact) functioneaza din anul 1996. O buna perioada de timp a functionat in conexiune directa cu un producator mare de lentile de contact si cu un institut de optometrie din strainatate permitand adaptarea unor tipuri speciale de lentile de contact, decaland cu mai bine de 10 ani posibilitatile din Romania in acest domeniu.

Aici s-au prescris si adaptat, pentru prima data in Romania, primele lentile soft torice pentru astigmatisme mari (in afara gamei tradituonale), primele lentile gaz-permeabile pentru pacientii cu keratoconus si primele lentile pentru afakie (lipsa cristalinului, dupa operatia de cataracta la copilul mic, primele lentile prostetice. Experienta enorma in acest domeniu ne recomanda ca un centru serios de contactologie medicala in care purtatorul de lentile este monitorizat in mod responsabil. Orice pacient cu indicatie pentru lentile de contact poate fi evaluat si adaptat corect in clinica noastra cu toate tipurile de lentile de contact care exista pe piata.

Nu va achizitionati lentilele de contact fara o urmarire periodica facuta de catre un medic oftalmolog, nu va cumparati lentilele de pe Internet fara a un control la 6 luni sau la 3 luni daca purtati lentilele peste noapte. Complicatiile (unele ireversibile) nu vor fi putea tratate nici prin Internet nici de catre acesta. Fiti responsabili la recomandarile medicului si nu uitati ca vederea este cel mai de pret dar!

Galerie foto
  • ...