Clinica Oftalmologica Oftapro -Bucuresti

Consultatii adulti

Toate afectiunile oftalmologice adultului pot fi diagnosticate in Oftapro dar anumite afectiuni beneficiaza de o asistenta de exceptie, unica pe in Romania. Printre ele enumeram:

  • Strabismul si toate disfunctiile muschilor extraoculari (Strabisme vechi, operate in copilarie, Strabisme multiplu operate, strabismul si vederea dubla dpa alte interventii pe ochi, Strabismul pacientului tiroidian, Strabisme paralitice). Cea mai mare experienta in strabismul adultului deomonstrata de cauzuistica si recunoasterea internationala.
  • Ambliopia la adult (ochiul lenes) prin intermediul programului Neurovision, unic in Romania. Peste 70% din pacientii tratati au castigat mai mult de 2 randuri la optotip
  • Toate viciile de refractie (dioptrii pana la dioptrii extreme, dificile). Experienta unica in contactologie (in Clinica se prescriu din 1996 toate tipurile de lentile de contact existente pe piata) si laboratorul propriu de Optica permit corectarea impecabila a tuturor viciilor de refractie
  • Toate afectiunile aparatului lacrimal (lacrimarea excesiva, sindromul de ochi uscat, tumori ale aparatului lacrimal). Singura clinica de Oftalmologie din tara care beneficiaza de un endoscop performant si de un specialist de exceptie in cai lacrimale face posibila rezolvarea tuturor acestor probleme)
  • Toate afectiunile orbitei si ale pleoapelor (inflamatii, tumori, ptoze, entropion, ectropion, anoftalmie etc) pot fi diagnosticate si tratate in Oftapro, existand toate mijloacele necesare pentru o asistent de exceptie.

Colaborarea stransa cu clinicile partenere fac ca pacientii sa fie indrumati cu corectitudine si responsabilitate in situatia in care au anumite afectiuni care nu pot fi tratate in Clinica Oftapro.

Toti pacientii nostri sunt constant monitorizati, regasindu-si in orice clipa istoricul in baza de date

Galerie foto
  • ...