Nexo Instal Construct Bucuresti - Reparatii centrale, instalatii gaze

Detectoare de gaze si electrovalve

Avantaje:– Certificate Kitemark de catre British Standards Institution conform standardului BS EN 50194-1:2009– Aparatele sunt testate individual pe linia de fabricatie– Linia de fabricatie este monitorizata constant si supusa unui audit periodic de catre British Standards Institution

 

Garantia acestui kit este de 24 luni de la data montajului. In cazul defectarii kitului in aceasta perioada, el va fi inlocuit de catre firma noastra gratuit.

Pret kit detectie fara montaj: 269,90 Ron 249,90 Ron (TVA inclus)

 

ATENTIE: Montajul acestor kituri se face numai de catre firme autorizate A.N.R.E.

 

Aceste echipamentele de detectie sunt formate din senzori si electrovalve si sunt obligatorii in imobilele cu consumatori de tip masina aragaz sau alte aparate cu flacara libera.Aceste kit-uri se monteaza numai de catre firme autorizate A.N.R.E. (precum societatea noastra)

Rolul sistemului de detectie a scaparilor de gaze este foarte important pentru siguranta dvs. si a persoanelor din jur astfel incat senzorul de gaze este special conceput pentru detectarea scaparilor de gaze, iar electrovalva sisteaza automat alimentarea cu gaze, din exteriorul cladirii/apartamentului. Pentru repunerea in functiune a instalatiei de gaz, trebuie sa rearmati electrovalva, dar nu inainte de a urma indicatiile de mai jos:– aerisirea incaperii;– nu aprindeti focul si nu actionati intrerupatoarele si aparatele electrice pana nu s-a aerisit !

De ce se monteaza detectoarele de gaze ?Prin instalarea senzorilor, puteti impiedica exploziile, intoxicatiile cu gaz si sufocarile. Detectoarele permit sesizarea acumularilor de gaz, inainte ca acestea sa va puna in pericol viata sau bunurile pe care le detineti.

Instalarea detectoarelor de gaz metanDetectorul de gaze se va monta in camera unde sunt instalati consumatorii de gaze naturale, la partea superioara a incaperii, aproximativ 30 cm fata de plafon, intr-un loc unde curentii de aer nu sunt opriti de mobilier.

Detectorul va avertiza emanatiile de gaz atunci cand concentratia este in jurul pragului de 9% din Limita de Explozie. Limita de explozie= 4-5 % din volumul incaperii.

 

Galerie foto
  • ...