New Age Photography - Scoala de fotografie Bucuresti

Curs editare si manipulare foto -12 luni

Cursul aprofundat de editare  se desfasoara pe durata a 12 luni , avand loc o data pe saptamana  duminica de la ora 9:00 pana la ora 12:00. Participarea se poate face atat fizic la sediul scolii cat si in regim online . Toate cursurile sunt inregistrate in format video si puse la dispozitia cursantilor.

Cursul aprofundat de editare in Adobe Photoshop pleaca de la nivelul 0 de cunostinte, deci nu este necesara o experienta anterioara , deaceea   este un curs potrivit atat pentru începatori, cat si pentru cei care care au dobandit deja un anumit nivel de experienta.

Costul cursurilor de editare este de 3000 Ron si poate fi platit in 4 rate ( avansul este considerat ca prima rata ), iar urmatoarele rate se vor achita in primele 3 luni consecutive de la inceperea cursului. Cei care au mai achizitionat un curs de la noi beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru a va inscrie la cursul de editare, va trebui sa achitati avansul de 700 lei la sediul scolii sau direct in contul scolii, moment in care locul va fi rezervat. Dupa achitarea avansului de 700 lei, puteti veni la sediul scolii, pentru a completa formularele de inscriere, in intervalul orar 18:30-21:00.

Galerie foto
  • ...