New Age Photography - Scoala de fotografie Bucuresti

Curs fotografie incepatori - 4 luni

Cursurile de fotografie pentru începatori se desfasoara pe durata a  4 luni , cele teoretice avand loc o data pe saptamana ( de la ora 19:00 pana la ora 21:00 ), iar cele practice o data la doua saptamani ( duminica de la ora 14:00 la 15:30 ).

Cursul de fotografie pentru începatori trateaza elementele de tehnica si arta fotografica plecand de la nivelul 0 de cunostinte, deci nu este necesara o experienta anterioara!

Cursurile  sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatie Nationale.

Programa detaliata a cursului este prezentata la finalul acestei descrieri!

Fiecare capitol teoretic predat in cadrul cursului de fotografie , va fi insotit de exersarea practica a notiunilor, fiind completate si de sedinte in care vor fi comentate fotografiile din punct de vedere tehnic si estetic.

Scoala dispune de un studio dotat la  standarde profesionale, situat in Piata Unirii, unde vor fi tinute cursurile, si  vor putea fi exersate  tehnicile predate in cadrul cursului.

Notiunile de tehnica si arta fotografica nu sunt doar prezentate in cadrul cursurilor de fotografie, ci sunt explicate si argumentate, astfel incat sa le permita celor care si le insusesc, sa le utilizeze in mod creativ.

Scoala pune la dispozitia cursantilor suport de curs in format electronic, bibliografie, prezentari video, etc.

In situatia in care unul sau mai multi cursanti lipsesc motivat de la curs, se vor face recuperari la o data stabilita de comun acord.

La finalul cursului foto, in urma sustinerii examenului teoretic tip test grila si a prezentarii portofoliului, se va elibera diploma de calificare pe grupa de competente "Fotograf", conform cod COR 343101.

Dupa absolvire, toti cursantii vor putea participa in continuare la toate iesirile pentru practica fotografica, organizate de scoala, gratuit!

Cursurile de fotografie sunt sustinute de dl. Adrian Nasturica – fotograf profesionist (co-autor al albumului fotografic documentar "Dor de Viscri" ) si formator autorizat, iar cursurile de prcesare si postprocesare de dl. Andi Vasilache - editare imagine.

Galerie foto
  • ...