Necea & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Avocat Drept Civil

Dreptul civil este acea ramură de drept ce reglementează relațiile social-patrimoniale și nepatrimoniale stabilite între persoane fizice și/sau juridice ce se află pe poziții de egalitate juridică.

Asiguram consultanta juridica in materie de: raspundere civila delictuala, dreptul de  proprietate si alte drepturi reale, garantii, contracte civile, succesiuni.

  • Asistenta juridica si reprezentare în fata instantelor judecatoresti;
  • Asistenta juridica si reprezentare pentru înfiintarea de asociatii si fundatii;
  • Asistenta juridica si reprezentare în faza de executare silita a hotarârilor judecatoresti.

Una dintre cele mai importante componente ale activitatii noastre in domeniul dreptului civil o reprezinta recuperarea imobilelor - constructii si/sau terenuri-preluate abuziv in perioada anilor 1945-1989. In cadrul acestor proceduri va putem oferi sprijin competent in acest domeniu prin reprezentarea si asistarea in fata instantelor de judecata, sau a celorlalte autoritati competente, Primarii, Prefecturi, ANRP, Fondul Proprietatea, etc., pentru o justa despagubire in natura sau prin echivalent. In acest sens, avocatii din cadrul Societatii noastre pot redacta si/sau depune orice fel de cereri, notificari, plangeri, actiuni in fata oricaror autoritati, putand oferi si consultanta de specialitate. De asemenea asistam clientii si redactam documentele necesare pentru indeplinirea procedurii de sesizare a CEDO.

Galerie foto
  • ...