Necea & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Drept administrativ, achizitii publice

SCPA ’’Necea si Asociatii’’ ofera consultanta juridica, asistenta si reprezentare in probleme de drept administrativ si contencios administrativ, privind raportul dintre autoritati publice/persoane juridice ce exercita atributii de putere publica, inclusiv actele de control ale acestora, si cei vatamati in drepturile lor prin acte administrative emanand de la entitatile anterior mentionate.

Oferim, de asemenea, asistenta si consultanta in litigii privind actele administrative emise sau incheiate de autoritatile publice locale sau judetene, precum si cele care privesc taxe si impozite, contributii si accesorii ale acestora.

Legea nr 554/2004 – contencios administrativ

Art 1 alin1

- “Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal al unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul poate fi atat privat cat si public.”

Galerie foto
  • ...