Native English School - Cursuri limba engleza Bucuresti

Cursuri de pregatire Cambridge

Cursuri de pregatire Cambridge 7+ ani si Ted Talk pentru adolescenti 13+ ani

Copii progreseaza pe scala de evaluare Cambridge în fiecare an, iar în unele cazuri chiar 6 luni, iar aceasta se datoreaza, din nou, designului lectiilor noastre, precum metodelor si stilului de predare specific centrului nostru.

Suntem unul dintre putinele, daca nu singurul centru din România care utilizeaza software-ul Ted Talk – acesta este construit sa ofere folosind o arie mare de subiecte de interes, un maximum de rezultate prin deprinderea artei povestirii.

Desi folosim cele mai bune materiale de lucru în pregatirea pentru Cambridge în lectiile noastre, nu ne rezumam doar aceste carti, asa cum fac celelalte centre sau scoli. Le folosim ca baza pentru lectiile noastre si extindem pe subiectele tratate în fiecare lectie cu activitati distractive si interactive, individuale sau de grup, fiecare lectie fiind plina de discutii si dezbateri

Acest lucru înseamna ca studentii nu numai ca învata partea academica a limbii engleze pentru a promova examenele Cambridge, ci ca învata cum sa gândeasca si sa se exprime în engleza atât în sala de clasa, cât si în afara acesteia, în lumea reala. Acesta este în cele din urma obiectivul nostru principal si obiectivul principal al elevilor si parintiilor lor.

Vârsta: peste 7 ani

Durata: 60 de minute

Frecventa: de 2 ori pe saptamâna sau 120 de minute o data pe saptamâna

Galerie foto
  • ...