Native English School - Cursuri limba engleza Bucuresti

Programul Genki

Suntem singura scoala de engleza din România care foloseste programul Genki pentru a educa cei mai micuti dintre cursanti – Harvard a demonstrat ca programul produce rezultate rapide si eficiente în cel mai scurt timp posibil. Acest program ofera copiilor pe lânga abilitatea de a vorbi în englezâ în primele 2-3 lectii si capacitatea de a întelege, întreba si raspunde în engleza folosind propozitii complete. 

Genki este un program de care sa te lasi cu adevarat uimit!

Vârsta: de la 4 la 6 ani

Durata si frecventa: 45 de minute de 2 ori pe saptamâna

Pret: 49 RON +TVA/ora

 

 

Vârsta: de la 7 la 9 ani

Durata si frecventa: 60 de minute de 2 ori pe saptamâna

Pret: 67 RON +TVA/ora

 

Genki English a fost creatia lui Richard Graham, un profesor britanic, care lucra în Asia.

Dupa ce a devenit descurajat de rezultatele pe care le obtineau tinerii sai studenti cu stilul tipic „plictisitor” al lectiilor de limbi straine, a început sa asculte ceea ce copiii doreau cu adevarat sa spuna si a creat un software care sa-i învete cum sa o spuna într-un mod în care doreau cu adevarat sa învete!

Rezultatele au fost cu adevarat uimitoare si au transformat nu numai modul în care a predat limba engleza, ci si viteza cu care elevii sai au reusit sa vorbeasca si sa înteleaga limba engleza în fraze conversationale complete, toate fara exercitii plictisitoare de gramatica sau vocabular!

Datorita succesului urias al Genki, software-ul a fost lansat în întreaga lume si este acum predat în multe tari diferite de catre profesorii de engleza genki cu experienta, precum si primirea recunoasterii de la Tedx, Universitatea Harvard si British Council!

De asemenea, fara costuri suplimentare, cursantii nostri primesc gratuit fisele de lucru, materialele fonice si cântecele studiate, dupa fiecare lectie.

Galerie foto
  • ...