Motrici, Produse si solutii automate de acces - Chiajna / Ilfov

Instalari sisteme automate

  • Indiferent daca aveti o poarta existenta sau montati o poarta noua, nu lasati pe mana orcui automatizarea acesteia, noi suntem cei la care trebuie sa apelati.

    Pentru ca un sistem de automatizare pentru poarta sa functioneze la potentialul maxim, aveti nevoie de un expert. Este necesar sa apelati la sfaturile unui specialist chiar din prima secunda, pentru a beneficia de consultanta si sfaturi provenite de la experti, in alegerea perfecta pentru automatizarea portii dumneavoastra.

    O automatizare de poarta bine aleasa si potrivita portii dvs. va permite accesul usor si in siguranta la proprietatile rezidentiale sau comerciale. Daca acesta automatizare de poarta si componentele sale nu sunt alese si instalate in mod corespunzator, poarta dvs. devine o durere de cap uriasa si o pierdere de la bun inceput.

     

  • Suntem instalatori experimentati in aproape toate marcile de actionari,  gestionam, intretinem si instalam aproape orice actionare electrica de pe piata. Indiferent daca trebuie sa instalati o automatizare de poarta culisanta, automatizare de poarta batanta sau o automatizare pentru usa de garaj, ati ajuns la locul potrivit.

  • Tehnicienii nostri au o experienta pe teren de la 3 la 16 ani. Garantam munca noastra 100% inclusiv accesoriile de montaj pe o perioada de un an pentru toate instalatii noi de actionare a portilor. Aceasta inseamna ca vom interveni pentru a regla, repara si chiar reinstala gratuit acolo unde este cazul!

  • Garantia nu acopera daunele cauzate de abuz, accidente, evenimente meteorologice naturale, abuz, vandalism si neglijenta.

Galerie foto
  • ...