Motrici, Produse si solutii automate de acces - Chiajna / Ilfov

Fotocelule Motrici IR LED

Set fotocelule cu infrarosu modulat compus din emitator si receptor.

Optica poate fi reglata pe orizontala sau verticala cu ajutorul unui sistem inteligent cu imbinari autoblocante, putand sa se roteasca chiar cu 180 ° in plan orizontal sau vertical cu o posibila rotatie de ± 10 ° in raport cu pozitia orizontala.

Placa de circuite LED integrata pe ambele elemente (Tx, Rx) pentru iluminarea zonei înconjuratoare.

Descriere

Motrici IR. ULTIMA GENERATIE DE FOTOCELULE AJUSTABILE

 

Fotocelele reglabile MOTRICI IR va permit sa detectati obstacole pe axa optica intre emitator (TX) si receptor (RX) cu o raza de actiune de pana la 30 m.

 

De ultima generatie: Fotocelula este pozitionata pe un suport rotativ echipat cu un obiectiv de inalta performanta proiectat pentru a optimiza eficienta fasciculului in orice directie. Suportul rotativ este blocat in pozitia dorita datorita unui blocaj de rotatie rezistent cu prindere cu surub (daca este necesar, detasabil cu o surubelnita). Alinierea este raportata de un led montat pe receptor.

 

Optica de inalta performanta de tip Fresnel se poate regla cu usurinta pe imbinarile cu frecare si autoblocare atat pe orizontala, putand roti 180 ° (± 90 °), fie vertical cu o posibila rotatie de ± 10 °. Optica este complet independenta de placa electronica, acest lucru faciliteaza foarte mult orientarea atunci cand cablarea este deja efectuata.

 

Transmisia IR cu protocol digital avansat care garanteaza eficienta maxima, imunitate la perturbari si consum redus. Alimentare consolidata pentru a tolera tensiuni de pana la 35Vcc sau 30Vac.

 

Galerie foto
  • ...