Morgan Sol - Servicii Salarizare & Administrare personal Bucuresti

Recrutare & Selectie

Recrutare personal este un serviciu principal asigurat de firma de recrutare Morgan Sol. Echipa de specialisti în recrutarea de personal identifica, intervieveaza si selecteaza cei mai potriviti candidati pentru postiri în orice domeniu de activitate economica.

„Recrutarea de personal constituie fundamentul dezvoltarii oricarei afaceri, iar colaborarea cu o firma specializata este cea mai eficienta modalitate de angajare”

Pentru MORGAN Sol, proiectele de recrutare personal implica cautarea, selectia si prezentarea catre angajator a unor potentiali candidati pentru pozitiile solicitate de compania client.

Recrutare personal

Metodele de selectie pe care le recomandam in proiectele de recrutare personal sunt :

  1. Anunturi de Recrutare, Interviu si Selectie
  2. Cautare Directa, Interviu si Selectie
  3. Cautare prin Networking, Interviu si Selectie

Combinarea acestor trei metode asigura cea mai buna tintire a potentialilor candidati pentru pozitia respectiva.

Externalizarea procesului de recrutare personal are rezultare net superioare fata de recrutarea interna din urmatoarele motive:

  • Costurile reduse – costurile cu anunturile de recrutare sunt mai ieftine pentru firmele de recrutare, ele achizitionând volume. Timpul alocat de un manager de resurse umane este mai scump decât cel al unui specialist in resurse umane al firmei de recrutare, acestea fiind proportionale cu salariile lor.
  • Timp alocat redus maxim – o firma de HR este mai eficienta in recrutarea de personal. Timpul înseamna bani si ne propunem sa vi le economisim pe amândoua realizând pentru dumneavoastra procesul de recrutare, respectiv anunturi, interviruri, selectie si evaluare a viitorilor membri ai organizatiei din care faceti parte.
  • Simplu si rapid – toate procesele serviciilor de recrutare se vor derula conform unei proceduri agreate astfel ca veti fi permanent la curent cu toate activitatile care se desfasoara.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743148061
Str. Alexandru Vitzu, nr. 10, sector 5,
Distribuie