Montaj si verificari apometre Bucuresti / Montaj-Verificari-Apometre.ro

Sigilari Apometre

Firma noastra executa servicii de sigilari apometre, sigilare apometre pentru securizarea acestuia, fiind considerat ca apometrul este montat corect de catre o firma autorizat.

Sigiliul se pune de obicei dupa verificarea contorului si nu semnifica neaparat ca apometru este functional in parametri optimi.

Echipa noastra este autorizata sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece cat si cele de apa calda.

Va recomandam efectuarea unui verificari metrologice a apometrului, si nu doar sigilarea contorului de apa. Astfel dumneavoastra aveti ocazia sa platiti exact cat consumati si totodata sa aveti si un act doveditor pentru buna functionare a contorului.

Timpul de lucru necesar sigilarii unui apometru este de cca 15 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Firma noastra ofera, la cerere, serviciile de sigilare apometre apa calda si apometre apa rece, fie ca este vorba de sigilarea in urma montarii unui apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial al apometrului.

Sigilarea apometrului

Dupa montarea sau inlocuirea apometrului, sigilarea lui se face cu sigilii care au serie unica  care certifica faptul ca operatia s-a realizat corespunzator si de catre un specialist in domeniu, atestat si recunoscut de Biroul Roman de Metrologie Legala.

Un apometru care nu e sigilat sau care are sigiliul rupt este catalogat ca nefiind corespunzator sau defect.

Daca sigiliul s-a rupt si ati chemat un specialist pentru a remedia probleme, e recomandat sa faceti si o verificare a apometrului. Astfel puteti fi sigur ca el este inca in standarde si inregistreaza corect consumul, eliminand riscul ca dumneavoastra sa platiti facturi mai mari decat consumul real realizat.

Preturile manoperei pentru  sigilarea  apometrelor

Preturile pentru sigilarea apometrelor se poate negocia in functie de numarul de apometre care vor fi  sigilate.

Desigur, daca apometrele sunt defecte si necesita inlocuire, sa urmariti ca apometrele noi sa fie insotite de buletin metrologic valabil cel putin 7 ani pentru apometrele de apa rece si 4 ani pentru cele de apa calda.

Costurile de inlocuire sunt mult mai mici decat cele de montaj si operatia dureaza mult mai putin. Preturile de montaj – sigilare inlocuire apometre, desigur, variaza si de data aceasta in functie de numarul de apometre schimbate.

In preturile de montaj – sigilare inlocuire apometre ar trebui sa fie incluse materialele necesare, manopera atat pentru montaj cat si pentru sigilare apometru si cheltuielile cu deplasarea la domiciliul dumneavoastra.

Acte care vor fi predate beneficiarului dupa oparetia de sigilare  apometre

In urma acesor operatii, clientul va primi:

  • Proces verbal de montare si sigilare;
  • Certificatul de garantie;
  • Contractul de contorizare;
  • Buletinul de verificare metrologica;
  • Factura si chitanta;
  • Certificat de sigilare cu indexul de start al fiecarui apometru.

INFORMATII SI OFERTE DE PRET LA 0766 974 760ASIGURAM INTERVENTII DE URGENTA IN BUCURESTI NON STOP

Galerie foto
  • ...