Mobart - Mobilier la comanda, Bucuresti

Servicii integrale pentru spatii interioare

Servicii integrale pentru spatii interioareConsultantaDesignExecutie

Incepem orice nou proiect prin a te cunoaste si a-ti intelege asteptarile. Stim ca stabilirea prioritatilor poate fi un proces dificil atunci cand te afli la prima experienta in domeniul amenajarilor interioare. Dar nu trebuie sa-ti faci griji. Profesionistii MobArt vor sti sa puna intrebarile potrivite pentru a-ti identifica toate nevoile.

  • Stabilim clar obiectivele si nevoile clientului
  • Vizitam spatiul si luam nota de caracteristicile particulare cu care avem de-a face
  • Oferim consultanta cu privire la partea estetica a designului
  • Realizam un plan care sa urmareasca functionalitatea si siguranta spatiului, in raport cu nevoile clientului

SKILLSDoar servicii profesionalePentru Spatii Interioare Deosebite

Designerii nostri inteleg ca mediul in care ne petrecem timpul exercita o influenta puternica asupra starii noastre de sprit. Pentru a crea spatii interioare ce declanseaza emotii pozitive, specialistii Mobart imbina functionalitatea cu viziunea artistica.

 Amenajare Design InteriorAmenajare Design InteriorAranjarea in spatiu, culorile, formele si texturile obiectelor pe care le intrebuintam pot avea efecte profunde asupra felului in care gandim, simtim, si ne manifestam. Asadar, designul ne ofera sansa de-a fi stapanii propriului spirit. Proiectare Design 3DProiectare Design 3D

Designul 3D te va ajuta sa vizualizezi toate elementele proiectului tau si sa obtii o imagine clara a rezultatului pe care il urmarim. Proiectarea 3D iti permite sa analizezi intregul plan, pana in cele mai mici detalii.

 Mobilier FunctionalMobilier Functional

Te ajutam sa profiti la maximum de spatiul pe care il ai. In functie de nevoile tale si de caracteristicile incaperii pe care o transformam, specialistii nostri vor confectiona piese de mobilier functionale, rezistente, cu imbinari si finisaje profi.

 Spatii RezidentialeSpatii Rezidentiale

"Acasa" este locul in care ne incarcam bateriile, dar este si o oglinda a ceea ce suntem ca indivizi. De aceea, cautam sa cream medii confortabile si relaxante, care sa reflecte viziunea artistica a fiecaruia dintre membrii familiei tale.

 Spatii BusinessSpatii Business

Ca si in cazul oamenilor, si companiile au propriile lor valori si chiar propriile lor personalitati. Pentru spatii business, confectionam piese de mobilier moderne, adecvate industriei si particularitatilor afacerii tale.

 Grija Pentru Nevoile TaleGrija Pentru Nevoile Tale

Suntem pregatiti sa te ascultam si sa-ti intelegem nevoile si preferintele. Avand o indelungata experienta profesionala,  designerii si arhitectii nostri sunt antrenati sa-ti sugereze cele mai potrivite solutii.

DESIGNProfesionalism si InovatieOferim consultanta pentru a te ajuta sa-ti manifesti stilul tau propriu. Prin serviciile de proiectare 3D a designului, vei putea vizualiza ceea ce-ti doresti sa creezi. Punem in aplicare idea careia i-am dat nastere impreuna, prin executia si instalarea mobilierului si accesoriilor pe care le-ai visat. Creativitate si ViziuneCreativitate si Viziune Design 3D ProfesionalDesign 3D Profesional Executie si InstalareExecutie si Instalare

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729158016
Soseaua Bucuresti Nord , Nr.10, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie