Mobart - Mobilier la comanda, Bucuresti

Despre Mobart

Suntem o echipa de oameni dedicati Designeri si Arhitecti Profesionisti

Ca profesionisti in domeniu, de-a lungul timpului, am constatat ca amenajarea oricarui tip de spatiu creeaza o sumedenie de probleme, mai ales, persoanelor care nu au foarte multa experienta cu astfel de lucrari.

Avand de-a face cu un proces atat de complex, care, de regula, necesita  atentia si colaborarea mai multor firme, riscul de-a intampina dificultati este aproape inevitabil.

Pentru a limita aparitia erorilor si pentru a simplifica intregul proces, am creat un nou concept care sa raspunda absolut tuturor nevoilor tale de amenajare interioara. MobArt iti ofera solutia completa pentru spatii interioare.

Noi recream spatiul tau prin design si mobilierLa MobArt, ne-am propus sa-ti oferim solutia integrala pentru amenajarea sau reamenajarea oricarui tip de spatiu interior.Conceptul MobArt 

Atunci cand ai un spatiu de amenajat, faptul ca trebuie sa apelezi la firme diferite pentru fiecare serviciu de care ai nevoie face ca intreg procesul sa devina lung, costisitor, complicat si enervant. Noi te putem scuti de toata bataia de cap oferindu-ti solutia completa pentru spatii interioare. De la consultanta pana la executie si instalare de mobilier si accesorii, gasesti totul intr-un singur loc - la MobAr

 

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0729158016
Soseaua Bucuresti Nord , Nr.10, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie