Mivas, Restaurant, Catering evenimente - Bucuresti

Inchiriere restaurant pentru nunta

Restaurantul MIVAS va sta la dispozitie, fiind locatia perfecta pentru organizarea si gazduirea de evenimente: nunti, botezuri, intalniri de afaceri, aniversari, mese festive etc.Pentru a va convinge ca avem dreptate va prezentam meniul nostru specific pentru astfel de evenimente cu mentiunea ca acesta poate fi oricand adaptat cerintelor Dvs.

Restaurant MIVAS - localul ideal pentru nunta Dvs.NE CARACTERIZEAZA:  Calitatea produselor oferite Preturile minime practicate Servirea ireprosabila Ambianta placuta Meniul diversificat Atentia oferita clientilor Flexibilitatea ofertei Gama bogata de servicii Grija pentru detalii

Restaurantul dispune de supraveghere si inregistrare video.

 Atmosfera este intretinuta de formatia Mivas si incalzita de trupa de dans oriental. Puteti opta si pentru un DJ profesionist. Cu totii suntem gata si asteptam cu nerabdare sa transformam petrecerea Dvs. indiferent daca este nunta, botez, cununie sau aniversare, masa festiva etc. in una de neuitat. In plus personalul nostru garanteaza o servire ireprosabila, de inalta clasa, iar meniurile oferite de noi pot fi ajustate oricaror cerinte, oricaror exigente si nu in ultimul rand oricarui buzunar.Asiguram decorarea localului cu baloane, fete de masa, huse scaune si alte accesorii in doua culori: alb - rosu sau bej (auriu) - visiniu.Va invitam sa ne treceti pragul si sa va convingeti ca asiguram stilul, eleganta, bunul gust si rafinamentul necesar clientului exigent.Situat pe sos. Viilor, aproape de centrul orasului, restaurantul nostru va ofera posibilitatea de a organiza diverse petreceri: nunti, botezuri, cununii etc. la un pret competitiv si intr-o ambianta de neuitat. Dispunem de 120 locuri la mese.

Galerie foto
  • ...