Mivas, Restaurant, Catering evenimente - Bucuresti

Inchiriere limuzina de lux

Este primul model de limuzina care imbina perfect tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta.Cu o lungime de 6.8 m, poate gazdui pana la 8 persoane, intr-un ambient cu dotari de inalta clasa si usor accesibile: barul elegant, frigiderul la indemana, sistemul de sonorizare hi-fi, o canapea comoda in forma de L din piele si lumini decorative de mare efect. Te poti bucura de confortul unui voiaj de placere sau poti combina o calatorie de afaceri cu aventura. Usurinta in conducere si luxul din jur sunt mereu la dispozitia ta.

 Servicii oferite:

 Inchiriere limuzina pentru: nunti, botezuri, cununii civile, intalniri business, transfer aeroport / gari / porturi, seri romantice, tur oras, tur litoral, excursii in tara etc.

 

INCHIRIERE LIMUZINA CADILLACO limuzina aduce intotdeauna un plus de rafinament, oricarui eveniment. Limuzina Cadillac Escalade, aduce si un plus de originalitate. Asadar, daca sunteti in cautarea unei limuzine de inchiriat in Bucuresti sau in tara, aceasta este o limuzina perfecta pentru a transporta in conditii VIP, pana la 20 de persoane.Ati gasit pe acest site, cele mai bune servicii de inchirieri limuzine. Iata una din cele mai solicitate limuzine - Cadillac Escalade! Afla mai mult INCHIRIERE LIMUZINA HUMMERLimuzina Hummer H3 cu o capacitate de 10 locuri aceasta limuzina va ofera tot confortul specific unei Limuzine americane:- lungime 9 metrii- culoare exterioara alba- tractiune 4x4- motor benzina in 5 cilindrii de 3600 cm si 245 CP- garda sol 30 cm- 3 LCD de dimensiuni generoase- DVD, Cd,Mp3, sistem audio ...Afla mai mult INCHIRIERE LIMUZINA LINCOLNInteriorul deosebit crem deschis, banchetele imbracate in piele de cea mai buna calitate, barul deosebit fiind la indemana dvs. organizat ergonomic - frapierele cu gheata, cupe de sampanie si pahare pentru whisky iluminate cu ajutorul tehnologiei Led RGB, sistem audio-video JVC Hi-Fi, trapa electrica fumurie, iluminarea interioara deosebita cu fibra optica si leduri RGB de mare putere, va va face sa ramaneti incantati de luxul si performantele acestei Limuzine. Suspensia acestei LIMUZINE este pe perne de aer. Afla mai mult INCHIRIERE LIMUZINA CHRYSLERAvand o lungime de 9 metrii, limuzina Chrysler poate gazdui in conditii maxime de confort pana la 9 persoane intr-un ambient luxos si elegant cu dotari de ultima generatie: doua LCD-uri, fibra optica, iluminare cu leduri, trei frapiere de capacitate mare cu gheata, DVD cu sistem audio hi-fi, canapele cu piele de culoare crem deschis.Aceasta limuzina asigura maxumul de confort posibil fiind ideala atat pentru nunti, aniversari

etc. cat si pentru calatorii de afaceri. Afla mai mult INCHIRIERE LIMUZINA HOVEREste primul model de limuzina care imbina perfect tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta.Cu o lungime de 6.8 m, poate gazdui pana la 8 persoane, intr-un ambient cu dotari de inalta clasa si usor accesibile: barul elegant, frigiderul la indemana, sistemul de sonorizare hi-fi, o canapea comoda in forma de L din piele si lumini decorative de mare efect. Afla mai mult Detinem o limuzina Hover, 2 limuzine Chrysler, o limuzina Hummer si una Lincoln pe care le oferim spre inchiriere la cele mai bune preturi pentru: intalniri business, transfer aeroport / gari / porturi, seri romantice, nunti, botezuri, cununii civile, tur oras, tur litoral, excursii in tara etc. Pentru mai multe detalii sau rezervari va rugam sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...