Metalplast Construct - Fatade ventilate, tamplarie PVC si aluminiu

Tamplarie aluminiu

Gama profilelor din Aluminiu este variata, putându-se astfel realiza ferestre si usi cu diferite tipuri de deschideri, compartimentari interioare,pereti cortina etc. Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic).

  

Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

Profilele au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

Profilele de aluminiu se diferentiaza esential din punct de vedere al izolarii termice in: profile de aluminiu fara bariera termica si profile dealuminiu cu bariera termica (cunoscute si sub numele de profile cu rupere a puntii termice sau fara ruperea puntii termice).

Profilele fara bariera termica sunt profile de aluminiu cu un pret relativ scazut dar cu un foarte slab coeficient de izolare termica datorat in principal conductivitatii termice specifice metalelor, motiv pentru care sunt foarte folosite in cazul usilor si compartimentarilor interioare care nu solicita izolare termica intre medii. Pot fi folosite si la exterior in incaperi.

Profilele din aluminu cu bariera termica au camera exterioara si interioara din aluminiu iar cea intermediara din material plastic, mai exact poliamida, ce are rolul de a elimina conductivitatea termica ametalului. Sistemul de garnituri in 3 straturi precum si miezul din poliamida asigura un coeficient de izolare termica apropiat de cel al profilelor din PVC. Si in cazul aluminiului este deosebit de importantacalitatea feroneriei folosite, calitate ce se va traduce printr-o utilizare usoara si mai ales indelungata a tamplariei folosite.

Galerie foto
  • ...