Metalplast Construct - Fatade ventilate, tamplarie PVC si aluminiu

Tamplarie PVC

Primul atribut al tamplariei aluminiu si PVC cu geam termopan, este fara indoiala confortul. Fata de o tamplarie clasica de lemn creste confortul termic cu peste 30%, scade nivelul de zgomot cu peste 40%, are o intretinere mult mai usoara si etanseitate durabila. Toata gama de tamplarie PVC produsa de catre firma noastra beneficiaza de un proces de productie bine controlat bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu, precum si pe o echipa de specialisti foarte pregatiti. Materiile prime folosite sunt de cea mai inalta calitate, peste 80% dintre acestea provenind din import.

 

Decizia dumneavoastra pentru profilele REHAU poate fi luata cu usurinta :

Design atragator: Prin suprafetele perfect plane si pantele elegante de 15 grade, ferestrele din profil REAHU sunt un castig pentru aspectul fiecarei case.

Etanseitate: Doua garnituri de etansare se opun patrunderii curentilor de aer, prafului si apei si mentin un climat interior optim.

Aerisire: REAHU pune la dispozitie un program complex de elemente destinate aerisirii incaperilor, pentru mentinerea unui climat conforabil si pentru evitarea aparitiei condensului in interiorul incaperilor.

Confortul de intrebuintare: Ferestrele din profile REAHU se deschid si se inchid cu o deosebita usurinta.

Galerie foto
  • ...