Medimpex-centru stomatologic- Bucuresti

Tratamente protetice

Zirconiul, mai ales ceramica pe zirconiu, reprezinta una din cele ma estetice solutii de restaurare protetica, prezentand avantajul major al aspectului absolut natural, opacitatea prezenta uneori la coroanele ceramice pe metal clasic disparand total.

Este materialul cel mai biocompatibil folosit in stomatologia moderna, este complet neutru, integrandu-se perfect in organismul uman. Lucrarile realizate in clinica noastra stomatologica sunt perfect adaptate, fiind frezate computerizat, prin tehnica CAD/CAM.

In cazuri de edentatie redusa (absenta unui numar limitat de dinti) se pot realiza lucrari protetice fixe (metalice, metalo-ceramice, metalo-compozite, metalo-acrilice) care restaureaza functia masticatorie aproape in totalitate. In cazul edentatiei intinse protezele mobilizabile sau mobile sunt necesare, eventual realizarea unui implant, numai dupa evaluarea starii generale de sanatate a pacientului. Protezele mobile restaureaza functiile pierdute intr-un procent mai mic fata de cele fixe, insa dupa o perioada de adaptare de 1-3 luni in general se realizeaza integrarea acesteia in ansamblul morfo-functional al organismului.

Galerie foto
  • ...
  • ...