Medimpex-centru stomatologic- Bucuresti

Cosmetica dentara

Albirea dentara este una din cele mai solicitate metode de imbunatatire a aspectului general al danturii; se poate realiza in 2 moduri: clasic,la domiciliu, folosind un gel special de la cabinetul stomatologic, care se aplica in gutiere din silicon si se poarta acasa 1-2 ore/zi, aproximativ o saptamana; sau in cabinetul stomatologic, intr-o singura sedinta (45 minute), folosind geluri mai concentrate si o lampa profesionala care sa accelereze procesul.

Rezultatele sunt spectaculoase, nuanta dintilor devenind mai alba cu 8-10 tonuri, aspectul general fiind de intinerire cu cativa ani; albirea se mentine 2-3 ani, in functie de obiceiurile pacientului (tutunull, cafeaua pot grabi recolorarea). Pe perioada tratamentului, sau chiar cateva zile dupa, poate aparea o usoara sensibilitate a dintilor, care este insa trecatoare. Se recomanda folosirea de paste speciale si fluorizari. Ulterior, detartraje si periaje profesionale la 3-6 luni sunt recomandate pentru a intretine efectul de albire.

Folosite sub supravegherea medicului stomatolog si la recomandarea acestuia, gelurile de albire nu dauneaza smaltului dentar. Se recomanda procedee de fluorizare dupa albire, precum si nerepetarea procedurii mai repede de 1-2 ani. Nu se pot albi coroane dentare, plombe vechi colorate etc, ci doar smaltul natural. Medicul stomatolog va evalua situatia si va va recomanda ce tip de albire sa faceti sau va va propune eventual alte procedee de imbunatatire a esteticii dentare (refacerea unor plombe inestetice, fatetari sau coroane ceramice).

Fatetele din compozit sau ceramica acopera fata vizibila a dintelui, colorata eventual inestetic sau fisurata. Atunci cand distructia dintelui este semnificativa se recomanda imbracarea in totalitate cu coroane ceramice (portelan).

Prin periaje profesionale, airflow, detartraj, tratamente de albire, fatetari si tatuaje dentare se poate imbunatati sau chiar personaliza aspectul danturii si nu in ultimul rand creste increderea personala.

Bijuteriile dentare se aplica direct pe dinte cu ajutorul unui adeziv special (nu se slefuieste dintele). Procedeul de aplicare, cat si de inlaturare este rapid si nedureros. Bijuteriile se aleg prin comanda, pot fi din: Au 24 karate cu cristal,Au alb 18 karate, cristal transparent sau colorat.

Galerie foto
  • ...