Medical Simbol - Centru de Alergologie si Imunologie Clinica Bucuresti

Alergologie si Imunologie clinica

Alergologia studiaza manifestarile patologice (alergii) care survin atunci când organismul uman este expus la anumite substante sensibilizante (alergene).

Este specialitatea medicala care urmareste diagnosticarea si tratarea bolilor alergice, respectiv: astmul bronsic, alergia medicamentoasa, anafilaxia, alergia alimentara, alergia provocata de întepaturile insectelor, rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema si dermatita de contact.

Imunologia clinica studiaza totalitatea mecanismelor de aparare ale organismului îmjpotriva antigenelor (agentii patogeni exteriori)

Aceasta specialitate medicala priveste structura si buna functionare a sistemului de aparare al organismului uman si urmareste diagnosticarea, tratamentul si profilaxia bolilor si maladiilor infectioase generate de reactivitatea crescuta a sistemului imun.

Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" se adreseza tuturor pacientilor cu afectiuni alergice si imunologice, dar mai ales copiilor care sufera de tulburari ale sistemului imunitar si sunt afectati de diferite tipuri de alergii cu o gama foarte variata de manifestari, inclusiv astm si dermatita atopica.

Experienta deosebita a d-nei dr. Domenico Otilia, medic primar alergologie si imunologie confirmata de rezultatele obtinute de-a lungul timpului în tratarea micilor pacienti ne îndreptatesc sa dam sperante si încredere tuturor parintilor ai caror copii sufera de astfel de afectiuni.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214560455; 0722699267; 0766651418
Str. Baldovin Parcalabul, Nr 1, Sector 1, Bucuresti
Distribuie