Medical Simbol - Centru de Alergologie si Imunologie Clinica Bucuresti

Despre noi

Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" este situat în strada Pârcalabul Baldovin nr. 1, sector 1 Bucuresti.

Clinica "Medical Simbol" ofera pacientilor sai servicii medicale specializate în regim ambulatoriu si de internare de zi, integrate si structurate astfel încât sa asigure actului medical o înalta calitate profesionala si umana.

Prezentarea clinicii

Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" se adreseza tuturor pacientilor cu afectiuni alergice si imunologice, dar mai ales copiilor care sufera de tulburari ale sistemului imunitar si sunt afectati de diferite tipuri de alergii cu o gama foarte variata de manifestari, inclusiv astm si dermatita atopica.

Experienta deosebita a d-nei dr. Domenico Otilia, medic primar alergologie si imunologie clinica, confirmata de rezultatele obtinute de-a lungul timpului în tratarea micilor pacienti ne îndreptatesc sa dam sperante si încredere tuturor parintilor ai caror copii sufera de astfel de afectiuni.

Dezvoltarea continua a gamei de servicii medicale oferite de Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" precum si rezultatele deosebite obtinute în tratarea micilor pacienti, în special la nivelul specialitatilor imunologie clinica si alergologie au determinat o crestere de peste 80% a adresabilitatii clinicii noastre în perioada 2010 – 2012, iar în perioada 2013 - 2016 de peste 75% fata de anul 2012, gradul de satisfactie în rândul parintilor fiind estimat la peste 95%.

În prezent, Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" ofera servicii de diagnosticare si tratament în regim ambulatoriu dar si în regim de internare de zi. Totodata, sunt asigurate servicii de investigare prin analize de laborator precum si prin teste rapide.

Prin integrarea celor trei etape medicale de investigare, diagnosticare si tratament (consult ambulatoriu, internare de zi si investigatii de laborator) în cadrul aceleiasi locatii, sub supravegherea unui personal medical experimentat, asiguram pacientilor nostri continuitatea actului medical precum si economia de timp dat fiind ca toate stadiile tratamentului medical sunt efectuate în cadrul aceleiasi structuri medicale.

Centrul de Alergologie si Imunologie Clinica "Medical Simbol" ofera asistenta medicala atât gratuit, în regim de decontare cu Casa de Asigurari de Sanatate pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cât si în regim cu plata directa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214560455; 0722699267; 0766651418
Str. Baldovin Parcalabul, Nr 1, Sector 1, Bucuresti
Distribuie