MARPOL GROUP - piese utilaje originale Caterpillar, JCB & Hitachi

PIESE JCB

Comercializam piese utilaje JCB: seturi de reparatie, set motor, garnituri, supape, chiuloase, blocuri motor, camasi, pistoane, segmenti, cuzineti, cilindri motor, vibrochene, arbore, ax cu came, pompe apa, ulei, filtre aer/ combustibil, injectie etc

Oferim doar piese de schimb originale, pentru a asigura o potrivire corecta si la aceleasi standarde înalte ale fabricatiei originale a masinii.

Gasirea si comanda diferitelor piese de schimb de care aveti nevoie pentru întretinerea si repararea flotei dvs. poate fi o sarcina care necesita timp si poate deveni deranjanta. 

De aceea, MARPOL va asigura suport tehnic pentru identificarea de piese. Personalul nostru si colaboratorii nostrii cu experienta sunt întotdeauna pregatiti pentru a va furniza piesele de care aveti nevoie.

Obtineti piesele originale de care aveti nevoie, pentru a minimiza timpul de nefunctionare si pentru a va mentine utilajele la productivitate maxima. 

Atâta timp cât afiseaza sigla JCB, recunoscuta universal, MARPOL este sursa dvs. unica de piese originale.

Fiecare produs din inventarul nostru de piese noi este fabricat conform specificatiilor exacte si ofera durabilitate, fiabilitate si productivitate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0731712058
Bucuresti
Distribuie