MARPOL GROUP - piese utilaje originale Caterpillar, JCB & Hitachi

PIESE CATERPILLAR

MARPOL va ofera o gama larga de piese pentru utilaje Caterpillar precum: seturi de reparatie, set motor, garnituri, supape, chiuloase, blocuri motor, camasi, pistoane, segmenti, cuzineti, cilindri motor, vibrochene, arbore, ax cu came, pompe apa, ulei, filtre aer/ combustibil, injectie etc

Gasirea si comanda diferitelor piese de schimb de care aveti nevoie pentru întretinerea si repararea flotei dvs. poate fi o sarcina care necesita mult timp si poate deveni deranjanta. 

De aceea, MARPOL va asigura suport tehnic pentru identificarea de piese CAT. Personalul nostru si colaboratorii nostrii cu experienta sunt întotdeauna pregatiti pentru a va furniza piesele de care aveti nevoie.

Obtineti piesele originale de care aveti nevoie, prin comanda si livrare rapida, pentru a minimiza timpul de nefunctionare si pentru a va mentine utilajele la productivitate maxima. 

Atâta timp cât afiseaza sigla CAT, recunoscuta universal, MARPOL este sursa dvs. unica de piese originale Caterpillar.

Fiecare produs din inventarul nostru de piese noi este fabricat conform specificatiilor exacte si ofera durabilitate, fiabilitate si productivitate.

 

PIESE UTILAJE CATERPILLAR

Doriti sa vorbiti cu reprezentantii nostri? Sunati-ne la 0731 712 058 si obtineti asistenta personalizata. Va vom ghida pas cu pas pentru a va ajuta sa alegeti produsul potrivit si sa cumparati piese Caterpillar într-un mod sigur.

Doriti sa minimizati timpul de nefunctionare cauzat de defectiunile masinii? Cerere oferta personalizata online: https://marpol.ro/oferta/

Daca doriti sa trimiteti un mail direct, scrieti-ne aici: piese@marpol.ro.

Discutati în detaliu cerintele dvs., iar specialistii nostri vor evalua si analiza mediile dvs. actuale de operare si tipul de utilaje pe care îl utilizati. Vom pregati apoi o lista cu piese Caterpillar de schimb si alte articole specifice cerintelor dumneavoastra unice.

Oferiti-ne sansa de a va transforma procesul de lucru cu piesele noastre de excavatoare CaterpillarFiecare piesa este testata pentru eficienta si calitate. Cu serviciile noastre rapide si convenabile, puteti comanda piesele oricând si oriunde.

Creati un mediu de lucru sigur si sanatos pentru personalul dvs. utilizând utilaje competente.

Descoperiti o gama larga de piese Caterpillar pentru excavator si îmbunatatiti-va masinile.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0731712058
Bucuresti
Distribuie