Marmconstruct Sev - Amenajari interioare, renovari, reparatii, Bucuresti

Amenajari Exterioare

AMENAJARI EXTERIOARE IN BUCURESTI-ILFOV

TENCUIREA PERETILOR Aceasta opertie se poate face manual si mecanizat. Tencuiala se aplica pe zidarii de caramida sau BCA.Tencuirea peretilor cuprinde mai multe operatii: aplicarea stropului pentru a face priza tencuiala cu peretele,pontarea peretilor, incarcarea cu material si driscuirea tencuieli sau tinciul.

MONTAJ POLISTIREN EXTRUDAT Izolarea peretilor cu polistiren este cea mai importanta operatie care se recomanda a se face la exterior. Montajul consta in lipirea polistirenului cu adeziv la sac.Fixarea placilor se face cu dibluri.

TENCUIALA DECORATIVA SAU VOPSEA STRUCTURATA Tencuiala decorativa sau vopseaua structurata se face cu gletul si poate da diferite granulatii incepind cu 0,5mm pina la 3mm. Tencuiala are rol de a decora peretii, protejeaza peretii nelasind apa sa se infiltreze.

CONSTRUCTII CASE LA ROSU Aceasta operatie reprezinta construirea unei case fara finisaje si montarea partii exterioare a acoperisului (tabla ,tigla). Constructia casei la rosu include pe linga fundatie ridicarea peretilor si structura acoperisului dar aici nu sunt incluse finisaje interioare si exterioare, instalatii sanitare, electrice, gaze. Putem executa case la rosu din material precum BCA, caramida poroterm, la cererea clientului.

CONSTRUCTII CASE LA CHEIE Casa la cheie include: – faza la rosu; – inchiderii exterioare, termoizolatie, polistiren 10cm, tencuieli interior si exterior, timplarie pvc, invelitoare tigla metalica; – instalatie electrica complecta,aparate; – instalatie sanitara, circuite alimentare apa calda si rece, instalatie canalizare, obiecte sanitare; – instalatie termica, dimensionare, radiatoare, distribuitoare, central termica; – finisaje pardoseli gresie, faianta, parchet.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Galerie foto
  • ...
  • ...