Marmconstruct Sev - Amenajari interioare, renovari, reparatii, Bucuresti

Amenajari Interioare, renovari interioare

Amenajari Interioare, renovari interioare, zugraveli interioare

AMENAJARI INTERIOARE BUCURESTI-ILFOV. Firma noastra este specializata in amenajari interioare si executam:

TENCUIREA PERETILOR Aceasta operatie o putem efectua manual sau mecanizat.Materialul care se foloseste la aceasta operatie este ciment,nisip si ipsos. Se foloseste aceasta operatie pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor

PLACAREA CU GIPS CARTON Aceasta operatie se face prin prinderea placilor pe structura metalica si prin lipirea lor cu un adeziv special.Aceasta operatie se foloseste pentru compartimentarea incaperilor peretilor si tavanelor, si pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor.

ZUGRAVIRE APARTAMENT Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operatia cuprinde mai multe etape: – slefuirea peretilor; – amorsare; – prima mina de lavabil dupa mici reparatii; – a doua mina de lavabil.

SAPE SAPA DE NIVEL se toarna pentru egalizarea placilor de beton si are la baza ciment,nisip ,armatura.Sapa de nivel se toarna pentru mascarea tevilor si a cablurilor electrice.

SAPA AUTONIVELANTA se toarna pentru indreptarea pardoselilor.Se executa aceasta operatie pentru a se putea monta parchetul laminat sau a altor tipuri de pardoseli.

MONTARE FAIANTA SI GRESIE in apartamente sau vila pentru baie si bucatarie Aceasta operatie se face la interior si exterior folosindu-se adezivul special pentru montare gresie si faianta. Gresia si faianta este cel mai raspindit finisaj in bai si bucatarii.

MONTAJ MARMURA SI GRANIT Aceasta operatie se face la interior si exterior folosindu-se adezivul special. Marmura si granitul este raspindit ca finisaj in bai, bucatarii, pardoseli, glafuri, trepte, seminee etc.

MONTAJ POLISTIREN EXPANDAT SI EXTRUDAT Izolarea termica este cea mai importanta etapa a unei renovarii. Montajul polistirenului expandat si extrudat se face la interior si exterior pentru a reduce cheltuielile la incalzire si racire a locuintei.

Montaj parchet apartament sau vila Bucuresti / Ilfov Montam parchet de toate tipurile in Bucuresti. Pentru detalii si preturi montare parchet, va rugam sa ne contactati.

Oferim servicii de amenajari interioare si exterioare in Bucuresti. Calitate garantata.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...