Caminul de batrani Maria Theresia - Sibiu

Facilitati

Caminul de Batrâni Maria Theresia este amplasat într-o oaza verde la poalele muntilor Cindrel, în comuna Sura Mica, la aproximativ 7 kilometri de aeroportul Sibiu si la 8 kilometri de centrul Sibiului acest lucru ne permite sa va oferim servici excelente într-o zona cu aer curat, dar si foarte usor accesibila. chiar si din judetele învecinate: Cluj, Brasov, Mures, Alba, Vâlcea, etc. 

Inaugurat în 29 septembrie 2018, în urma investitii de peste 2,5 milioane de euro, centrul nostru este construit pe o parcela de 13 000 mp, din care 8000 mp reprezinta parcul adiacent resedintei. 

Caminul de Batrâni Maria Theresia dispune de 50 de camere generoase cu baie proprie, doua sali de mese, de propria spalatorie, bucatarie, de un cabinet pentru kinetoterapie, de o capela si de o curte impresionanta pentru plimbari si odihna. 

Caminul de Batrâni Maria Theresia are dotari speciale pentru vârstnici: lifturi, rampe, mânere de sprijin langa toaleta, balustrade montate de-a lungul coridoarelor, supraveghere video, etc. 

Centrul de rezidenta Maria Theresia va pune la dispozitie camere individuale/duble dotate cu toate facilitatile necesare pentru persoanele vârstnice si ofera confortul similar unui regim hotelier: mobilier nou si ergonomic, dulapuri, masa, televizor cu cablu tv, internet etc. Fiecare camera are baie proprie si este proiectata special pentru accesul usor cu scaunul rulant. 

Toate apartamentele au balcon cu scaune, masa si o perspectiva minunata asupra muntilor si a cadrului natural înconjurator. Curatenia se efectueaza zilnic. 

Facilitati 
Apartament compus din hol, camera spatioasa cu balcon, complet mobilata, baie 
Tv-cablu: peste 108 canale 
Conexiune la internet pentru familiile aflate la distanta 
3 mese principale+2 gustari pregatite dietetic în bucataria Rezidentei, în functie de diagnostic, bio-echilibrata în factori nutritivi 
Tratament de specialitate si administrarea tratamentului medical 
Echipa medicala 24 / 24 ore 
Fizioterapie, ergoterapie, kinetoterapie 
Spalatorie 
Servicii de cosmetica periodice 
Paturi speciale 
Organizarea de evenimente cultural-artistice.  
Excursii, serate muzicale, organizare de jocuri, mese festive. 
Programe diverse de terapie ocupationala

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0786285525; 0269708899
Calea Ocnei, Nr. 109, Sura Mica, Sura Mica, judetul Sibiu
Distribuie