Magic Instal Technology - Reparatii instalatii sanitare si termice Bucuresti

Instalatii sanitare si termice

MAGIC INSTAL TECHNOLOGY asigura operatiuni complexe de instalatii sanitare si termice intr-un interval de timp relativ scurt in functie de caz, atat la case, apartamente, case de vacanta, blocuri de locuinte, cat si la centre comerciale, hale, spatii industriale in Bucuresti si Ilfov. Echipele noastre rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la orice element de canalizare, conducte, tevi, obiecte sanitare intr-un timp scurt si cu pret cat mai mic.

 Lucrari frecvente:

Instalatii canalizare Instalatii sanitare si termice Instalatii tevi si conducte Instalare masina de spalat rufe Instalare masina de spalat vase

24 de ore/ 7 zile din 7.

Echipele noastre te scapa de griji.

Servicii si oferte

Executam servicii de instalare, punere în functiune, montaj, reparatii si servicii pentru orice tip de instalatie sanitara de la cada, chiuveta, vas wc, masina de spalat, pentru tevi si racorduri, instalare apometre, robineti de trecere, baterie baie sau bucatarie. OFERIM reduceri substantiale pentru asociatiile de proprietari, scari de bloc sau consumatori ce doresc lucrari complexe la instalatile sanitare in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, Bucuresti si Ilfov!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...