Magic Instal Technology - Reparatii instalatii sanitare si termice Bucuresti

Desfundari

De cele mai multe ori problemele legate de tevi si canalizari apar in zi de sarbatoare sau la ocazii speciale, oricum ar fi acestea sunt imprevizibile. Pentru astfel de situatii, noi asiguram desfundari rapide a cazilor, chiuvetelor, Wc-urilor, precum si elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului. Remedierea acestora in situatii de urgenta sunt specializarea noastra. Echipele noastre rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la orice obiect sanitar, element de canalizare, conducte, tevi intr-un timp scurt si cu pret cat mai mic.

 

  Echipele noastre asigura operatiuni complexe de reparatii si intretinere a instalatiilor sanitare si termice:

 

Reparatii: 24 de ore/ 7 zile din 7. Echipele noastre te scapa de griji. Echipele noastre intervin in procedura de desfundare, dupa caz, cu: Pompe speciale/ dispozitive speciale locale sau in cazul in care lucrarea necesita echipamente speciale se poate folosi o camera video speciala ce transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

 

  Urgente Lucrari frecvente:

Desfundari casa/ blocuri: Desfundam cazi, chiuvete, tevi, conducte, WC-uri, scurgeri, s.a. Desfundari coloane: Desfundam coloane de apa pluviala pentru blocuri, vile, s.a. Tarifele de desfundare difera de la caz la caz. Noi va asiguram servicii de calitate cu oameni calificati pentru sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, Bucuresti si Ilfov.

Galerie foto
  • ...