Luiza Neumayer, Cabinet Psiholog Bucuresti

Psihoterapie online

De ce ai apela la aceasta forma de psihoterapie? Cu totii stim ca, atunci cand ne angajam intr-un proces de psihoterapie, relatia este extrem de importanta. Unii specialisti considera ca este cea mai importanta. Este necesar sa simti ca rezonezi cu psihoterapeuta/ psihoterapeutul ales – in acest fel, te poti deschide mai usor si poti avea incredere in relatia construita – Increderea acesta este fundamentala in vindecarea sufleteasca. Si atunci, cum sa alegi o aceasta forma …online? Cum sa simti persoana printr-un ecran?

Traim vremuri in care distantele sunt extrem de mari, iar timpul ajunge sa fie din ce in ce mai valoros. Pe de alta parte, daca nu suntem extrem de multumiti de oferta de psihoterapeuti existenta intr-un oras de provincie, puteam apela la profesionisti dintr-un oras mai dezvoltat (cum este, de exemplu, capitala sau putem apela chiar la psihoterapeuti mai experimentati care traiesc in alte tari). Nu in ultimul rand, din ce in ce mai multi romani sunt plecati din tara, iar costurile unor sedinte de psihoterapie din tarile occidentale sunt mult mai ridicate decat cele din tara noastra. Nu de putine ori, bariera limbii reprezinta un alt obstacol relevant, atunci cand este vorba despre implicarea intr-un proces intim de vindecare si autocunoastere personala.

Motivele pentru care te poti adresa unei psihoterapii online sunt variate si din ce in ce mai argumentate. Atata vreme cat putem avea contact fata in fata cu psihoterapeuta/ psihoterapeutul ales (ma refer la intalnirea “pe viu” la anumite perioade), varianta online este de luat in considerare. De aceea, indiferent de motivul pentru care consideri ca aceasta forma de psihoterapie este cea care ti se potriveste cel mai bine in acest moment, te astept in cabinetul online.

Durata unei sedinte de psihoterapie este de 50 de minute.

Galerie foto
  • ...