Light Confort - Ferestre si usi din PVC si aluminiu Bucuresti

Inchideri balcoane

Atunci cand iti doresti sa te bucuri de privelistea oferita de balconul locuintei tale, dar in acelasi timp doresti sa protejezi balconul de praf, ploaie sau de zapada, poti sa apelezi la un sistem cu adevarat inovator si performant pentru inchideri balcon prin intermediul panourilor din sticla securizata.

Aceste sisteme de inchideri balcoane sunt etansate prin intermediul unei benzi magnetice care ofera etanseitate maxima, dar si o vedere care nu este obstructionata. Panourile acestor sisteme de inchidere a balcoanelor pot glisa complet tocmai pentru ca spatiul balconului sa fie transformat in functie de preferintele si nevoile fiecarui client. Astfel balconul poate sa beneficieze de aerisire eficienta, de patrunderea luminii naturale, dar si de siguranta oferita de un spatiu unde te poti conecta cu natura in timp ce aisgura protectie impotriva intemperiilor vremii.

Exista mai multe sisteme pentru inchideri balcoane. Dintre acestea poti beneficia de urmatoarele sisteme pentru inchiderea balcoanelor.

Galerie foto
  • ...