Light Confort - Ferestre si usi din PVC si aluminiu Bucuresti

Inchideri terase

Sistemele de inchideri pentru terase iti permit sa extinzi spatiul exterior si in acelasi timp sa te bucuri de confort termic chiar si in zilele racoroase. In acelasi timp sistemele de inchidere a teraselor iti permit sa protejezi spatiul de intemperiile vremii. Exista mai multe sisteme de inchideri terase.

Sistemul Valedo BKS-T contribuie la oferirea unui sentiment de spatiu infinit si care ne pune in contact cu natura. Prin intermediul acestui sistem de inchideri de terase te vei putea bucura de aerul proaspat in zilele insorite, dar si de protectie in lunile in care vremea este nefavorabila. Pentru a obtine spatiul deschis tot ceea ce trebuie sa faci este sa glisezi panourile si sa te bucuri de contactul cu exteriorul in orice moment doresti sa aerisesti. Sistemul este foarte usor de manevrat.

Valedo BKS-T este un sistem special proiectat pentru a inchide sticla teraselor de la parterul imobilelor prin intermediul unor panouri de sticla glisante si care se pot plia in capat pentru a ocupa un spatiu minim in cadrul terasei. Caracteristicile acestui sistem de inchideri de terase se refera la pragul inferior rotunjit, etansare magnetica intre panourile de sticla, sticla securizata de 8 mm sau de 10 mm, pliarea tuturor panourilor de sticla ale acestui sistem, transferul termic de 5.4 mkwp si reducerea fonica de 37 db.

Galerie foto
  • ...