Kulttur - Usi interior, usi exterior, parchet, ferestre, Bucuresti

Ferestre lemn-aluminiu HF410 Studio

Materialele uniforme si culorile interioare subliniaza stilul tau minimalist si aduc in prim plan piese individuale de exceptie.HF410 se adapteaza perfect la designul interior. Diferite culori si esente de lemn va ofera numeroase posibilitati pentru schema de culori individuale a interioarelor.Nuante decente, minimaliste, se adapteaza unui interior modern dotat cu materiale simple si culori discrete.Produse in mod absolut individual, vitrajele se pot combina in panouri generoase, oferind spatii scaldate in lumina.

Ferestre din lemn stratificat, placat cu aluminiu de la INTERNORM pentru case pasive. O lunga perioada de timp, ferestrele au fost realizate exclusiv ca din lemn – fiecare dintre ele o piesa unica si adaptata exact functiei si locului de instalare.Astazi ferestrele noastre din lemn-aluminiu sunt fabricate in mare parte in procese mecanizate de mare precizie, conform unor rigori speciale, pentru a transforma fiecare element intr-o piesa individuala.

La Internorm, lemnul este supus unor criterii de calitate foarte stricte.La debitare, sunt utilizate numai partile de cea mai inalta calitate, pentru a asigura un aspect cat mai uniform al fibrei de lemn.Toate aceste masuri au un singur scop: sa produca o fereastra din lemn-aluminiu cat mai individuala de cea mai inalta calitate.

Galerie foto
  • ...