Kulttur - Usi interior, usi exterior, parchet, ferestre, Bucuresti

Parchet dublu stratificat Colectia Cleverpark

Descopera colectia de parchet dublustratificat Cleverpark de la Bauwerk. Colectia Cleverpark iti ofera libertatea de a alege diferite esente de lemn precum: stejar, nuc, cires sau artar, in diferite nuante. Parchetul Cleverpark are dimensiunea de lamela de 1250 x 100 x 9,5 mm si se preteaza perfect pentru pardoseli incalzite. Un aspect important este faptul ca, lamelele individuale se imbina intre ele fara rosturi vizibile, ne fiind produse cu sanfren. Stratul suport din HDF are o rezistenta termica foarte scazuta. Toate lamelele sunt sortate si verificate inainte de ambalare.

Parchet dublu stratificat pentru incaperi cu sau fara incalzire in pardoseala, de la Bauwerk Elvetia. Alege parchetul potrivit pentru caminul tau din peste 200 de variante disponibile la Kulttur. Parchetul Bauwerk dublustratificat este disponibil in variantele de stejar, nuc, artar, frasin si multe alte esente de lemn.

Descopera colectiile diferite de parchet dublu stratificat, pentru un randament termic perfect. Parchetul de la Bauwerk imbina fumusetea si caldura lemnului natural si iti oferta confortul termic optim, pentru pardoselile incalzite. Controlul de calitate riguros si perfectiune in detaliu sunt doar cateva avantaje ale parchetului Bauwerk. Pentru toata gama de parchet stratificat, Kulttur va ofera servicii de montaj si intretinere.

 

Galerie foto
  • ...