Kepler Management Systems - consultanta si suport IT Bucuresti

Suport si mentenanta Dynamics NAV (Navision)

Dumneavoastră aveți nevoie ca sistemul Dynamics NAV (Navision) să vă ajute permanent în derularea processelor de afaceri, iar misiunea noastră este să facem acest lucru posibil.

Kepler Management Systems vă pune la dispoziție o echipă de consultanță experimentată, care cunoaște  bine soluția și a realizat implementări și suport la clienții din varii domenii de activitate . Ne mândrim cu clienții noștri, cei mai vechi sunt de mai bine de 10 ani în portofoliul nostru și în tot acest timp i-am ajutat să se dezvolte, am fost alături de ei.

De multe ori, problemele apar datorită unor customizări inadecvate ale sistemului, dezvoltări care nu au fost bine proiectate și care generază erori sau afectează funcționalitățile standard. Kepler are și o echipă puternică de dezvoltare, care lucrează atât pentru clienții din țară, cât și pentru parteneri externi.

Programul de asistență și suport este flexibil, iar funcție ceea ce vă doriți vă putem oferi diverse formule de abonament. Acordăm maximă importanță incidentelor critice care vă pot bloca activitatea și garantăm prin contract timpul maxim de răspuns pentru incidente.

Galerie foto
  • ...