Kepler Management Systems - consultanta si suport IT Bucuresti

Dezvoltare Dynamics NAV (Navision)

Asigurăm servicii de dezvoltare Dynamics NAV (Navision) pentru orice tip de proiect.

Așadar, dacă doriţi să vă măriţi echipa temporar şi v-ar plăcea să:

  • Găsiţi un dezvoltator Dynamics NAV (Navision) şi să utilizaţi experienţa sa încă din prima zi, în loc să treceţi prin lungul proces de instruire a unei persoane noi angajate
  • Să plătiţi doar perioada în care aveţi nevoie
  • Să aveţi posibilitate să opriţi task-ul sau să înlocuiţi persoana ori când doriţi, cu costuri sau efort administrativ minim

Dezvoltatorii nostri pot lucra remote, de la centrul nostru de dezvoltare sau să călătorească la locaţia dumneavoastră. Puteţi alege dintre două tipuri de Angajamente, în funcţie de buget, necesar şi avantaj:

Time & Material

Cerinţele dumneavoastră este posibil să evolueze în timp sau nu sunt destul de detaliate pentru a defini un plan de dezvoltare şi buget. Aveţi nevoie de o resursă capabilă care să lucreze sub managementul proiectului dumneavoastră şi să livreze task-urile pe care i le asociaţi zi cu zi. Ba mai mult, uneori proiectul dumneavoastră poate fi pus pe pauză şi nu mai puteţi asigna task-uri. Bineînteles, v-aţi dori să întrerupeţi proiectul fără a plăti perioada din contract. Această opţiune este perfectă în situaţiile de încărcări de vârf sau pentru proiecte ce se întind pe mai multe luni.

Resurse sau echipe dedicate

Aveţi un proiect pe termen lung şi doriţi să păstraţi expertiza acumulată de echipa noastră. De asemenea, doriţi să beneficiaţi de cele mai bune preţuri. Pentru angajamente continue de minim 3 luni, noi vă oferim persoane dedicate şi ne asumăm costurile de knowledge transfer. Aceasta este cea mai bună opţiune pentru colaborări pe termen lung, precum dezvoltările şi upgrade-urile de soluţii ISV.

Galerie foto
  • ...