Karpathia Industries - Utilaje si echipamente de beton, Otopeni

Autobetoniere Energya E9

Gama de betoniere CIFA isi demonstreaza zilnic valoarea si fiabilitatea pe cele mai cunoscute santiere din lume.Inovativa si mereu alaturi de clienti, CIFA a dezvoltat si a marit constant gama sa de autobetoniere fiind singurul producator care pune la dispozitia clientilor o paleta larga de echipamente de la cele clasice pana la cea mai performanta tehnologie, cea hibrida.Gama de betoneire CIFA, alaturi de restul echipamentelor din portofoliu alcatuiesc o serie de masini inepuizabile care sunt intotdeauna pregatite sa ajute utilizatorii in orice situatie.Gama de betoniere CIFA cuprinde modelele: SL, HD, RY, SRY si Energya.Seria ENERGYA de la CIFA, care contine modelele de betoniere E8 si E9, reprezinta varful tehnologic din domeniul utilajelor si echipamentelor de beton fiind primele autobetoniere hibride din lume. Inovativa gama ENERGYA de autobetoniere CIFA ofera multe avantaje: un condum mai mic, mai putin zgomot, mai putina poluare si mai multa libertate de miscare.

Autobetonierele ENERGYA se bazeaza pe un sistem inovator de miscare al tamburului, care combina tehnologia traditionala cu tehnologia electrica. Miscarea tamburului este garantata de un motor electric de inductie care primeste energie de la o baterie litiu-ion. De asemenea, gama de autobetoniere CIFA hibride este echipata cu KERS (Kinetic Energy Recovery System), sistem ce recupereaza energiei in timpul franarii.

Seria SL de autobetoniere CIFA a fost conceputa cu un design modern si compact care faciliteaza performante mai bune cum ar fi: volumul geometric mai mare al tamburului, greutate totala mai mica, intretinere simpla si o mai mare siguranta. Design-ul tamburului este conform standardului DIN459 acesta fiind produs dintr-un otel special rezistent la uzura.

Seria HD de autobetoniere reprezinta garantia un echilibru perfect al tamburului in orice conditii de lucru gratie modului gratie rolelor duble pe curele. Toata gama de betoniere CIFA HD este disponibila atat cu priza de putere cat si cu motor auxiliar. Jgheabul de descarcare este galvanizat la cald si actionat de un cilindru manual. De asemenea, sistemul hidraulic de ridicare este actionat de o pompa manuala.

Seria RY si SRY de autobetoniere CIFA este conceputa cu linie moale si compacta. Gama RY foloseste pentru angrenare o priza de putere in timp de gama "SRY" este actionata de un motor auxiliar montat pe  subcadrul betonierei. Coeficient ridicat de umplere al tambur si lamele perfecte de amestecare reprezinta doua caracteristici importante ale acestui echipament. De asemenea, centru de greutate coborat al betonierei garanteaza cu comportament rutier mai bun si un echilibru al distributiei maselor in timpul trnsportului.

Pentru mai multe informatii despre gama de autobetoniere CIFA consultati brosura aferenta modelului sau contactati un reprezentat de vanzari Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania.

Galerie foto
  • ...