Karpathia Industries - Utilaje si echipamente de beton, Otopeni

Karpathia Industries - detalii firma

Inca de la infiintarea sa in Romania, in anul 2004, filiala romaneasca a KARPATHIA INDUSTRIES SRL a dezvoltat solutii de afaceri acordand prioritate clientiilor sai prin furnizarea produselor si serviciilor care satisfac nevoile acestora.

Karpathia reprezinta acum rezultatul de succes al unui proces complex de rebranding si dezvoltare prin care a trecut fosta Spanos Industria care, in ultimele zece luni, a muncit din greu pentru a-si castiga noul brand si pentru a explica evolutia pozitiva catre toate partile interesate.

Modificari structurale au fost implementate cu succes la fiecare nivel vital al companiei noastre si la cei mai puternici piloni ai afacerii noastre.

  • Actionariat
  • Management de varf
  • Strategie de afaceri
  • Abordare orientata spre client
  • Dezvoltare financiara si de afaceri
  • Resurse umane

Rezultatul este o companie dinamica in Romania, care ofera o gama completa de solutii privind echipamentele de beton, cu un accent pus pe tehnologiile inovatoare CIFA.

Activitatea cu clientii nostri privind solicitari dintre cele mai dificile necesita o profunda expertiza industriala si functionala, iar cheia succesului nostru a fost mereu de a oferi sprijin de specialitate din partea unei echipe de profesionisti dedicati, care sunt capabili sa vina in intampinarea nevoilor clientului, fie ca este vorba de vanzari sau de intretinere.

 Departamentul de vanzari de echipamente si piese de schimb originale sau multibrand, inclusiv un expert in statii de betoane, impreuna cu o echipa profesionala de tehnicieni, care sunt in masura sa indeplineasca cu succes toate nevoile clientilor, prin furnizarea permanenta a doua service-uri mobile, fac din Karpathia astazi una dintre cele mai fiabile solutii pentru fiecare client in industria betonului din Romania.

Galerie foto
  • ...